Masterclass Ontwerpen van Leertrajecten

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 3 maanden

Vanaf

€ 3.573,85

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

Masterclass

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In deze boeiende en praktijkgerichte Masterclass ga je actief aan de slag met het ontwerpen van leertrajecten. Je verdiept je in actuele ontwikkelingen in het werkveld en maakt je diverse didactische en activerende werkvormen eigen. Je krijgt een uiterst actueel overzicht van diverse werkvormen en je leert hoe je media en technologie, voor elke doelgroep en in elke situatie, optimaal kunt inzetten om de opleidingsresultaten te perfectioneren.

Vrijstelling

Deze Masterclass maakt deel uit van een NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding van NCOI. Wil je verder studeren naar Master en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden? Dan ontvang je vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de Masteropleiding. Zo houd je zicht op een verkort programma richting een volledige Mastergraad.

Doelgroep

Werk je in het onderwijs? Of werk je aan programma's ter bevordering van leren en ontwikkelen in organisaties? En wil je je kennis en vaardigheden op het gebied van het ontwerpen van leertrajecten verdiepen op Masterniveau? Dan is deze Masterclass zeer geschikt voor jou.

Doel en opzet

In deze boeiende Masterclass ontwikkel je je optimaal en maak je je diverse werkvormen eigen. Daarbij is er aandacht voor de actuele ontwikkelingen in het vakgebied en doe je kennis op van de diverse hulpmiddelen, zoals nieuwe media, die je kunt inzetten bij het leerproces. Je leert passende werkvormen selecteren bij verschillende soorten leerdoelen en leerstijlen en ontwerpt een krachtige leersituatie gericht op activerende didactiek. Daarnaast leer je hoe je een afgerond leertraject evalueert.

Deze Masterclass wordt gekenmerkt door een bijzonder praktijkgerichte aanpak. Je gaat met diverse opdrachten aan de slag, waarbij je de opgedane kennis direct koppelt aan je werkomgeving. Hierbij word je begeleid door ervaren docenten, die zelf in de praktijk van onderwijs en opleiding actief zijn. Ook kun je tijdens je Masterclass gebruikmaken van de meest actuele literatuur en onze moderne online leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vind je alle relevante informatie rondom je studie en kun je communiceren met je docent en medestudenten.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Masterclass Ontwerpen van Leertrajecten

Opleidingsniveau

Masterclass

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.