Masterclass Low-code Application Development

Kom naar deze Masterclass en leer hoe je low-code applicaties maakt

Vanaf

€ 245,50

Duur

1 dag

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In deze wereld van digitale transformatie moeten bedrijven in hoog tempo businessapplicaties kunnen opleveren, maar met een minimale hoeveelheid handmatig coderen en relatief weinig investering in training van IT-personeel. Low-code application platforms bieden hier een uitkomst. Door op een visuele en samenwerkende manier business apps te bouwen wordt de digitale transformatie zeer toegankelijk voor vele bedrijven. Als voorbeeld van een low-code application platform tonen wij in deze Masterclass het platform Mendix. Met Mendix kun je op een snelle en makkelijke manier business apps bouwen, deployen en onderhouden. Wil je weten hoe je op een makkelijke manier kunt leren hoe je low-code applicaties maakt? Kom dan naar deze Masterclass.

Voor wie

Deze Masterclass is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in, en kennis wil opdoen van, het snel leveren van business apps.

Aanpak

De Masterclass Low-code Application Development is een sessie met een praktische insteek. In korte tijd krijg je veel informatie door middel van een presentatie, maar laten we ook met praktijkvoorbeelden zien hoe eenvoudig het is om een applicatie op te leveren.

Voorkennis

Dit programma wordt verzorgd op Masterniveau. Je hebt een HBO- of WO-werk- en -denkniveau. Er zijn geen specifieke toelatingseisen.

Studiemateriaal

Je ontvangt de digitale hand-outs van de presentatie na afloop van de Masterclass.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Masterclass Low-code Application Development

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain - Opleidersscore 8,0

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.