Masterclass Low-code Application Development

Kom naar deze Masterclass en leer hoe je low-code applicaties maakt

Vanaf

€ 245,50 incl. BTW

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In deze wereld van digitale transformatie moeten bedrijven in hoog tempo businessapplicaties kunnen opleveren, maar met een minimale hoeveelheid handmatig coderen en relatief weinig investering in training van IT-personeel. Low-code application platforms bieden hier een uitkomst. Door op een visuele en samenwerkende manier business apps te bouwen wordt de digitale transformatie zeer toegankelijk voor vele bedrijven. Als voorbeeld van een low-code application platform tonen wij in deze Masterclass het platform Mendix. Met Mendix kun je op een snelle en makkelijke manier business apps bouwen, deployen en onderhouden. Wil je weten hoe je op een makkelijke manier kunt leren hoe je low-code applicaties maakt? Kom dan naar deze Masterclass.

Aanpak

De Masterclass Low-code Application Development is een sessie met een praktische insteek. In korte tijd krijg je veel informatie door middel van een presentatie, maar laten we ook met praktijkvoorbeelden zien hoe eenvoudig het is om een applicatie op te leveren.

Voorkennis

Dit programma wordt verzorgd op Masterniveau. Je hebt een HBO- of WO-werk- en -denkniveau. Er zijn geen specifieke toelatingseisen.

Studiemateriaal

Je ontvangt de digitale hand-outs van de presentatie na afloop van de Masterclass.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie

Deze Masterclass is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in, en kennis wil opdoen van, het snel leveren van business apps.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

  • Wat is low-code en wat is Mendix?
  • Hoe snel kan ik een low-code application maken?
  • Welke features heeft Mendix precies?
  • Hoe werkt low-code in combinatie met DevOps/agile?
  • Welke toepassingen zijn geschikt en welke niet?
  • Wat heeft de toekomst van low-code te bieden?

Diploma

Na afloop van de Masterclass ontvang je het deelnamecertificaat ‘Masterclass Low-code Application Development’.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 229,50
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Bovenstaande bedragen zijn op basis van betaling ineens waarbij 8% korting inbegrepen is. Je kunt dit programma ook in 1 termijnen betalen.

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Masterclass Low-code Application Development

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain - Opleidersscore 8,4

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.