Masterclass HR-analytics

Onderdeel NVAO-geaccrediteerde Master HRM - 3 maanden

Vanaf

€ 3.573,85

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

Masterclass

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In deze Masterclass ga je aan de slag met het meetbaar maken van HR met als doel de HR-performance van je organisatie te verbeteren. Je analyseert de toegevoegde waarde van HRM, performancemanagement en je verdiept je in diverse vraagstukken. Aan de hand van theorieën en actualiteiten richt je het HR-performancemanagement in je organisatie professioneel in. Na afloop ben je een succesvol gesprekspartner voor management en directie.

Doelgroep

Je bent een hoger opgeleide professional en wilt je ontwikkelen op het gebied van HR-performancemanagement. Deze Masterclass is bijzonder interessant voor personeelsmanagers en -functionarissen die meer rendement uit hun activiteiten willen halen door de bedrijfskundige principes van performancemanagement toe te passen op HRM.

Doel en opzet

In deze Masterclass maak je de koppeling tussen performancemanagement en HRM. Daarbij benader je HRM op een bedrijfskundige en resultaatgerichte manier door HR meetbaar te maken. Je analyseert theorieën en ontwikkelingen op het gebied van HR-performancemanagement en je leert met een helicopterview situaties op dit terrein te bekijken. Zo ben je straks in staat resultaatgerichte adviezen te geven over de HR-performance in je organisatie. De Masterclass wordt verzorgd door topdocenten, die zelf al jaren succesvol actief zijn op het gebied van HRM. De theorie koppel je aan je eigen werksituatie door te werken aan praktische opdrachten.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Masterclass HR-analytics

Opleidingsniveau

Masterclass

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.