Masterclass Effectief Leren en Opleiden

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Master Onderwijskunde - 3 maanden

Vanaf

€ 3.573,85

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

Masterclass

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Verschillende leerstijlen, opleidingsbehoeften en doelgroepkenmerken zorgen ervoor dat mensen op uiteenlopende manieren leren. Wil je je verder ontwikkelen op het gebied van onderwijsleerprocessen? Dan is deze Masterclass een goede keuze voor jou. Je gaat praktijkgericht aan de slag met de verschillende elementen die gezamenlijk de onderwijsleeromgeving bepalen. Ook leer je hoe je deze elementen kunt benutten om uiteindelijk een optimaal opleidingsrendement te realiseren. Je rondt de Masterclass af met een officieel diploma waarmee je vrijstelling ontvangt in de volledige Master Onderwijskunde (MEd) van NCOI.

Doelgroep

Je bent hoger opgeleid en je wilt je graag ontwikkelen op het gebied van onderwijsleerprocessen. Je bent bijvoorbeeld werkzaam als HR-manager, manager learning & development of als opleidingsadviseur.

Doel en opzet

Deze boeiende Masterclass geeft je een uitgebreid beeld van relevante leertheorieën. Je verdiept je in theorie over leerprocessen en vertaalt deze theorie naar je eigen organisatie- en omgevingscontext. Je creëert mogelijkheden voor interventie en geeft als begeleider, ontwerper en adviseur input aan innovatieve vormen van leren en samenwerken met verschillende partijen. Bovendien ga je niet alleen aan de slag met het opleiden van anderen, maar reflecteer je ook kritisch je eigen ontwikkeling en geef je sturing aan je verdere professionalisering.

De Masterclass wordt verzorgd door ervaren docenten, die zelf in de praktijk van onderwijs en opleiding actief zijn. Zij koppelen de theorie door middel van praktijkopdrachten direct aan je eigen werkpraktijk. Daarnaast kun je gebruikmaken van actuele literatuur en onze online leeromgeving. Binnen deze omgeving vind je relevante informatie rondom je studie.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn:

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Masterclass Effectief Leren en Opleiden

Opleidingsniveau

Masterclass

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.