Masterclass Coaching

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 3 maanden

Vanaf

€ 3.553,85

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

Masterclass

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In deze Masterclass ontwikkel je een persoonlijke coachingsstijl die jou als coach onderscheidt. Dankzij de juiste vaardigheden en handvatten voer je persoonlijk en professioneel je rol als coach op de juiste wijze uit. Je gaat in dit programma praktijkgericht aan de slag. Hierdoor kun je de theorie direct toepassen in de praktijk. Na deze Masterclass ben je in staat het proces van leren, ontwikkelen en veranderen van coachees te stimuleren. Bovendien kan het diploma je mogelijk vrijstelling opleveren in diverse Masteropleidingen van NCOI.

Doelgroep

Ben je hoger opgeleid en wil je je inzicht en vaardigheden ontwikkelen op het gebied van coaching? Geef je leiding aan medewerkers of ben je interne of externe coach? Dan is deze Masterclass bijzonder interessant voor jou.

Doel en opzet

Deze Masterclass zorgt ervoor dat je straks voor elk coachingsvraagstuk de juiste aanpak kunt ontwikkelen die ook past bij jou en je eigen talenten. Theorie over psychologie, communicatie en gedrag koppel je direct aan de relevante coachingsvaardigheden. Je gaat aan de slag met je persoonlijke vaardigheden als coach, ontwikkelt een eigen, authentieke coachingsstijl en maakt een persoonlijk ontwikkelplan met betrekking tot het invullen van je coachingsrol. Je verdiept je in coaching als methode en krijgt zicht op de fases van een coachingsproces. Daarnaast geef je invulling aan je rol als coach in gesprekken en leer je verschillende coachingstechnieken toepassen in de praktijk.

De Masterclass wordt verzorgd door ervaren topdocenten die zelf actief zijn in het vakgebied van coaching. Om de theorie toepasbaar te maken werk je aan praktijkopdrachten die je uitvoert binnen je eigen organisatie. Daarnaast kun je tijdens de Masterclass gebruikmaken van actuele literatuur en heb je toegang tot onze moderne online leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vind je relevante informatie rondom je studie en kun je communiceren met docenten en medestudenten.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Klassikaal of e-learning

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Kies je liever voor een lesvariant waarbij je geen lessen hoeft te volgen op vaste tijdstippen? Kies dan voor de lesvariant e-learning. Je studeert in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand, onder online begeleiding van een docent waar je met al je vragen terecht kunt. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie Opleidingsvarianten op onze website.

 

Masterclass Coaching

Vakgebied

Psychologie

Opleidingsniveau

Masterclass

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.