Masterclass Agile & Lean Leadership in Projectmanagement

Leer lean en agile optimaal gebruiken

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wel eens gehoord van agile? Klinkt lean bekend in de oren, maar weet je niet precies wat het is? In deze Masterclass krijg je een goed beeld van de principes van agile en lean en hun toegevoegde waarde voor optimaal projectmanagement. Je weet na afloop dan ook wanneer je welke aanpak toepast voor het beste resultaat van je projecten.

Voor wie

Deze Masterclass is zeer geschikt voor iedereen die meer wil weten over de toegevoegde waarde van lean en agile binnen projectmanagement. Je wilt graag weten hoe je hier in projecten optimaal gebruik van maakt.

Aanpak

De Masterclass Agile & Lean Leadership in Projectmanagement is een college. In korte tijd krijg je veel informatie via een presentatie. Ook kun je vragen stellen tijdens de Masterclass.

Voorkennis

Voor het volgen van deze Masterclass heb je geen specifieke voorkennis nodig.

Studiemateriaal

Je ontvangt de digitale hand-outs van de presentatie na afloop van de Masterclass.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

  • Geschiedenis van lean? $MODULE_SUBJECT$
  • Geschiedenis van agile?$MODULE_SUBJECT$
  • Wat hebben ze gemeen?$MODULE_SUBJECT$
  • Toepassingsgebieden agile en lean?$MODULE_SUBJECT$
  • Gaan agile en projectmanagement samen?$MODULE_SUBJECT$
  • Wat is de toegevoegde waarde van lean binnen projectmanagement?$MODULE_SUBJECT$
  • Welke rol heeft traditioneel projectmanagement nog?$MODULE_SUBJECT$
  • Stijlflexibiliteit voor de projectmanager: Wanneer pas je welke aanpak toe?$MODULE_SUBJECT$

Certificaat

Na afloop van de Masterclass ontvang je het deelnamecertificaat ‘Masterclass Agile & Lean Leadership in Projectmanagement ’.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 200,-

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Masterclass Agile & Lean Leadership in Projectmanagement

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.