Master Projectmanagement specialisatie IT developments

NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding

Vanaf

€ 21.553,85

Duur

24 maanden

Opleidingsniveau

Masteropleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als projectmanager wordt van je verwacht dat je projecten van A tot Z in goede banen leidt. Dat vraagt om uitstekende vaardigheden op het gebied van plannen, organiseren, beheren en evalueren. Deze benodigde vaardigheden maak je je volledig eigen tijdens deze interessante Master Projectmanagement specialisatie IT developments van NCOI. Je verdiept je in de omgeving van je organisatie, leert strategische plannen schrijven en vergroot je inzicht in programmamanagement. Je leert projectrisico's in kaart brengen en krijgt handvatten aangereikt om deze zo veel mogelijk te beperken. Daarbij specialiseer je je tijdens deze Master in de richting van IT delevopment, een onmisbaar onderdeel van elk hedendaags project. Tijdens je specialisatie krijg je inzicht in IT-trends en leer je hoe IT-oplossingen, zoals de inzet van big data, projecten kunnen ondersteunen. Je leert hoe je artificial intelligence en blockchain inzet om projecten voorspoediger te laten verlopen. Bovendien doe je vaardigheden op om creatieve IT-oplossingen aan te dragen voor complexe projectmanagementvraagstukken. Deze opleiding is officieel geaccrediteerd door de NVAO. Na succesvolle afronding ontvang je het waardevolle getuigschrift Master Projectmanagement van NCOI.

Doelgroep

Je wilt naast je baan een erkende Master volgen, waarin alle aspecten van projectmanagement aan bod komen. De kennis en vaardigheden die je hier opdoet, wil je direct kunnen inzetten in je rol als (project)manager.

Doel en opzet

Met deze Master ontwikkel je je op het hoogste niveau. Je doorloopt 2 fases, het kern- en het topprogramma, en je studeert af. In de opleiding ga je op Masterniveau aan de slag met opdrachten en cases uit de praktijk. Dit doe je onder leiding van docenten uit het werkveld. Zij weten precies wat er zich in het werkveld afspeelt en kunnen je daarom uitstekend begeleiden bij vraagstukken. Ook kun je de opdrachten in je huidige organisatie toepassen, zodat je studie direct rendement heeft.

Elke Masterclass rond je steeds in 8 avonden of 4 dagen af. Je wordt tijdens de opleiding ondersteund door onze gebruiksvriendelijke online leeromgeving. Je kunt kiezen uit een dagvariant van 1 dag per 2 weken of een avondvariant van 1 avond per week. Ook kun je deze opleiding online volgen via e-learning. Zie Studeren op afstand.

Toelatingsvoorwaarden

Je kunt deze Master volgen als je een HBO Bachelor- of academische opleiding hebt afgerond. Heb je dit niet, dan kun je ook instromen met een 21+ toets. Zie NCOI University of Applied Sciences.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs.

Subsidie

Je werkgever komt op basis van deze opleiding mogelijk in aanmerking voor subsidie praktijkleren (SPL). Dat is een vergoeding van maximaal € 2.700,- per persoon per jaar, gedurende de looptijd van de regeling. Zie Subsidie Praktijkleren voor meer informatie.

Klassikaal of e-learning

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Kies je liever voor een lesvariant waarbij je geen lessen hoeft te volgen op vaste tijdstippen? Kies dan voor de lesvariant e-learning. Je studeert in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand, onder online begeleiding van een docent waar je met al je vragen terecht kunt. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie Opleidingsvarianten op onze website.

 

Master Projectmanagement specialisatie IT developments

Opleidingsniveau

Masteropleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.