Master of Business Administration (NTI)

Vanaf

€ 10.132,00 incl. BTW

Duur

2 maanden

Opleidingsniveau

Masteropleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NTI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Toelatingscriteria

De MBA is op hbo-masterniveau. Om toegelaten te worden tot de Master of Business Administration dien je te voldoen aan de volgende eisen:

  • Je bent in het bezit van een afgeronde hbo-bacheloropleiding;
  • Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare relevante werkervaring waarin je kennis en vaardigheden hebt opgedaan op het gebied van (project)management of coördinatie;
  • Je dient in het bezit te zijn van een ondertekende verklaring van je werkgever voor ondersteuning bij projecten;
  • Je kunt de opdrachten uitvoeren bij de organisatie waar je werkt.

Wil je weten hoe je een MBA-opleiding succesvol kunt afronden naast een drukke baan? Vraag dan direct een vrijblijvend, oriënterend intakegesprek aan. Tijdens dit gesprek komen je werkervaring, ambitie, de toelatingseisen en alle facetten van de opleiding aan bod. Heb je interesse in een gesprek, maak dan een afspraak met één van de MBA-studieadviseurs.

 

Master of Business Administration (NTI)

Opleidingsniveau

Masteropleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NTI - Opleidersscore 8,1

FlexibelStuderen® doe je bij NTI
Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar het nieuwe studeren van NTI en haal dat erkend diploma.