Master of Business Administration (NTI)

Vanaf

€ 10.132,00 incl. BTW

Opleidingsniveau

Masteropleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NTI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Bij NTI Master of Business Administration (MBA) studeren? Je kan in deeltijd een masteropleiding volgen! Verdien je MBA met een erkend diploma bij NTI.

Toelatingscriteria

Toelatingseisen Master Business administration

De MBA is op hbo-masterniveau. Om toegelaten te worden tot de Master of Business Administration dien je te voldoen aan de volgende eisen:

 • Je bent in het bezit van een afgeronde hbo-bacheloropleiding;
 • Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare relevante werkervaring waarin je kennis en vaardigheden hebt opgedaan op het gebied van (project)management of coördinatie;
 • Je dient in het bezit te zijn van een ondertekende verklaring van je werkgever voor ondersteuning bij projecten;
 • Je kunt de opdrachten uitvoeren bij de organisatie waar je werkt.
Oriënterend intakegesprek MBA

Wil je weten hoe je een MBA-opleiding succesvol kunt afronden naast een drukke baan? Vraag dan direct een vrijblijvend, oriënterend intakegesprek aan. Tijdens dit gesprek komen je werkervaring, ambitie, de toelatingseisen en alle facetten van de opleiding aan bod. Heb je interesse in een gesprek, maak dan een afspraak met één van de MBA-studieadviseurs.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Erkende MBA-opleiding

De MBA-opleiding van NTI is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Dat houdt in dat je verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardige opleiding. Je sluit de masteropleiding af met het officiële NVAO-geaccrediteerde getuigschrift 'Master of Business Administration (MBA)' van NTI University of Applied Sciences. Hiermee heb je het recht de officiële graad MBA achter je naam te voeren. De NVAO borgt op onafhankelijke wijze de kwaliteit van het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen. Dit doet zij door middel van het beoordelen van opleidingen en het verlenen van een keurmerk. Daarnaast draagt de NVAO bij aan de bevordering van deze kwaliteit.

Examens van de MBA

Tijdens je Master of Business Administration beoordelen vakdocenten van het MBA-docententeam je werk. Deze docenten zijn werkzaam in verschillende profit- en non-profitorganisaties en maken gebruik van de meest recente vakliteratuur. Hierdoor zijn zij in staat je werk deskundig te beoordelen en het van goede en betrouwbare feedback te voorzien. Je kennis wordt getoetst middels schriftelijke opdrachten. Deelname aan de praktijkbijeenkomsten, inclusief voor- en eindopdracht, is verplicht.

Hoe ziet de Master of Business Administration van NTI eruit?

De Master of Business Administration van NTI heeft een uniek karakter en typeert zich door de volgende onderdelen:

1. Een multidimensionale benadering: van HRM tot Strategisch Management, van Marketing- tot Financieel Management, het komt allemaal aan bod.
2. Verdieping in het MKB: je krijgt antwoord op vragen als: Wat is nodig om als (klein) bedrijf goed te presteren in een globaliserende wereld? Welke consequenties hebben demografische ontwikkelingen voor de manier van bedrijfsvoering? En hoe kan het midden- en kleinbedrijf (MKB) omgaan met deze ontwikkelingen?
3. Leren door te doen: via 'Action learning' leg je continu de verbinding tussen theorie en praktijk. Je legt zoveel mogelijk de relatie met je eigen werkomgeving, zodat je de opgedane kennis direct kunt toepassen in jouw baan. Je werkt opdrachten uit die kunnen bijdragen aan allerlei actuele vraagstukken in je baan.
4. Reflecteren op je vooruitgang: via een persoonlijk ontwikkelingsplan haal jij alles uit jezelf en uit de opleiding, zodat je tijdens de opleiding optimaal leert.
5. Studeren op jouw moment: je leert via zelfstudie in combinatie met praktijkcollegedagen en een online leeromgeving.

De MBA-opleiding van NTI richt zich niet alleen op de organisatie zelf, maar neemt in de opleiding ook de perspectieven van medewerkers en klanten mee. Je wordt klaargestoomd om de bedrijfsvoering op strategisch niveau op je te nemen.

Studieprogramma

Tijdens de MBA komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Masterclass Operations Management
 • Masterclass HRM
 • Masterclass Marketingmanagement
 • Masterclass Financieel Management
 • Masterclass Informatiemanagement
 • Masterclass Internationaal ondernemen en innoveren
 • Masterclass Strategisch Management.
 • Action Learning Project
 • Afstudeeronderzoek

 

Naast de masterclasses volg je ook webinars en expertsessies.

Action learning

Tijdens de MBA werk je vanuit het concept van action learning. Je legt continu de verbinding tussen theorie en praktijk. Deze werkwijze van NTI University of Applied Sciences is bijzonder effectief. In onderstaand filmpje wordt verder uitgelegd wat het action learning concept precies inhoudt. 

Inclusief praktijkcollegedagen

De Master of Business Administration bevat een aantal interessante praktijkcollegedagen. Tijdens deze dagen verdiep je je samen met je docent en medestudenten in de verschillende managementaspecten. Dit gebeurt op een interactieve manier en het is een uitgelezen mogelijkheid om je netwerk te vergroten. Onder meer de volgende onderwerpen komen tijdens de praktijkdagen aan bod:

 • HRM
 • Strategisch management
 • Marketing management
 • Operations management
 • Internationaal ondernemen en innoveren
Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Rooster

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 10.032,-
Inschrijfgeld: € 100,-

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Master of Business Administration (NTI)

Opleidingsniveau

Masteropleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NTI - Opleidersscore 8,1

FlexibelStuderen® doe je bij NTI
Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar het nieuwe studeren van NTI en haal dat erkend diploma.