Master in Marketingmanagement Verkort voor NIMA C < 10 jaar

NVAO-geaccrediteerd - NIMA C korter dan 10 jaar terug behaald

Opleidingsniveau

Masteropleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Heeft u de opleiding NIMA C met succes afgerond en wilt zich verder verdiepen in marketingmanagement? Dat kan met deze verkorte Master in Marketingmanagement (MMM). Door uw achtergrond in NIMA C heeft u zicht op een programma waarmee u uw Mastergraad in kortere tijd kunt behalen.

Kenmerken van een Masteropleiding bij NCOI

 • Grootste Masteropleider van werkend Nederland
 • Unieke aanpak, speciaal voor werkenden
 • Landelijke opleider met opleidingsplaatsen door heel Nederland
 • 1 avond per week of 1 dag in de 2 weken of e-learning
 • Uitstekend te combineren met gezin en werk
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Topdocenten uit de praktijk
 • Nederlandstalige lessen
 • Officieel erkende Mastergraad
 • Officieel erkend door het ministerie van OCW en NVAO-geaccrediteerd

Gunstige financiering

Betaalt u het programma zelf? Vanwege de officiële erkenning van NCOI kunnen uw opleidingskosten grotendeels gefinancierd worden door de overheid, dit heet levenlanglerenkrediet. Zie LevenLangLerenKrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Doelgroep

Heeft u NIMA C in de afgelopen 10 jaar afgerond? En wilt u zich verder ontwikkelen op Masterniveau richting marketingmanagement? Dat is dit het programma voor u. Door uw ervaring kunt u de opleiding Master in Marketingmanagement versneld afronden.

Is uw diploma NIMA C ouder dan 10 jaar? Kijk dan bij onze opleiding MMM Verkort – NIMA C > 10 jaar.

Toelatingsvoorwaarden

U heeft NIMA C in de afgelopen 10 jaar afgerond. En u heeft een HBO Bachelor- of academische opleiding afgerond. Heeft u dit laatste niet, dan kunt u ook instromen met een 21+ toets. Zie NCOI University of Applied Sciences.

Doel en opzet

Vanuit het door u behaalde diploma NIMA C volgt u alleen nog onderdelen uit de Masteropleiding die u niet eerder heeft aangetoond. Vanwege het EQF 7-niveau van NIMA C (equivalent aan Masterniveau) en de herkenbare inhoudelijke verwantschap tussen NIMA C en de Master in Marketingmanagement ontstaat een compact restprogramma. Juist door de inspirerende aanpak met topdocenten uit de actuele marketingpraktijk biedt deze versnelde Masteropleiding u naast het kunnen behalen van de officiële Mastergraad ook extra toegevoegde waarde met een boeiend programma.

Versneld programma

De opleiding NIMA C is door de examencommissie van de opleiding Master in Marketingmanagement beoordeeld. Op basis van het door u overlegde diploma NIMA C ontvangt u een individueel vrijstellingsbesluit en een nog te doorlopen programma.

Meer informatie

U kunt uw opleidingskosten volledig aftrekken van uw belastbaar inkomen bij uw belastingaangifte. Zie NCOI University of Applied Sciences voor meer praktische informatie over de opleiding.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Hieronder is het programma opgenomen dat u nog dient te volgen op het moment dat u op basis van uw opleiding NIMA C vrijstelling heeft gekregen.

 • Masterclass Customer Insights en Koopgedrag 6 EC
 • Masterclass Business Intelligence & Big Data 6 EC
 • Praktijkopdracht 5 EC
 • Afstudeeropdracht 13 EC

Afstuderen

U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeeropdracht. Hiermee toont u aan dat u de geleerde theorie en vaardigheden op Masterniveau beheerst.

Erkend getuigschrift

Als u alles met succes heeft afgerond, ontvangt u het officiële Mastergetuigschrift ‘Master in Marketingmanagement’ van NCOI University of Business Studies. U mag zich dan Master in Marketingmanagement noemen en de graad MA (Master of Arts) voeren. Deze opleiding is officieel geaccrediteerd door de NVAO en voldoet daarmee aan alle strenge eisen die gelden voor Masteropleidingen. De programma’s van NCOI worden voortdurend geactualiseerd en staan onder toezicht van een onafhankelijke academic board. NCOI is door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend als rechtspersoon voor hoger onderwijs op basis van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW). Daarmee ontvangt u van NCOI een officieel internationaal erkend getuigschrift met hoge waarde op de arbeidsmarkt.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Inschrijfgeld: € 150,-

Lesgeld: € 4.282,86

Studiemateriaal: € 500,-

Project- en scriptiebegeleiding en diplomering: € 1.515,-

Reprorechten: € 15,-

Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Bovenstaande bedragen zijn op basis van betaling ineens waarbij 8% korting inbegrepen is. U kunt dit programma ook in 3 of 9 termijnen betalen.

Master in Marketingmanagement Verkort voor NIMA C < 10 jaar

Opleidingsniveau

Masteropleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.