• Home
  • EVC
  • Master in Management & Innovation (MMI) specialisatie Businessinnovatie en digitalisering

Master in Management & Innovation (MMI) specialisatie Businessinnovatie en digitalisering

NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding

Vanaf

€ 21.553,85

Duur

24 maanden

Opleidingsniveau

Masteropleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Technologische innovaties vinden in hoog tempo plaats. De wereld om ons heen verandert snel en organisaties staan voor de opgave om te transformeren. Wil je de uitdagingen van de markt het hoofd blijven bieden? En weten hoe een digitale transformatie effectief kan worden vormgegeven? In deze boeiende Masteropleiding ontwikkel je een strategische visie op de digitale transformatie. Ook leer je wat de trends en nieuwe technologieën betekenen voor het businessmodel van je bedrijf. Zo krijg je diepgaand inzicht en praktische handvatten om je organisatie door te ontwikkelen en slagvaardig aan te sluiten op het digitale tijdperk. Door de praktijkgerichte opzet van de opleiding kun je het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Doelgroep

Je wilt je op Masterniveau ontwikkelen op de gebieden management, organisatie, strategie, innovatie en verandering. Omdat digitale ontwikkelingen voor veel veranderingen zorgen binnen organisaties, wil je je op het gebied van digitale transformatie specialiseren.

Doel en opzet

Met deze Master ontwikkel je je op het hoogste niveau. Je doorloopt 2 fases, het Kern- en het Topprogramma, en je studeert af. In de opleiding ga je op Masterniveau aan de slag met opdrachten en cases uit de praktijk. Dit doe je onder leiding van docenten uit het werkveld. Zij weten precies wat er zich in het werkveld afspeelt en kunnen je daarom uitstekend begeleiden bij vraagstukken. Ook kun je de opdrachten in je huidige organisatie toepassen, zodat je studie direct rendement heeft.

Elke Masterclass rond je steeds in 8 avonden of 4 dagen af. Je wordt tijdens de opleiding ondersteund door onze gebruiksvriendelijke online leeromgeving. Je kunt kiezen uit een dagvariant van 1 dag per 2 weken of een avondvariant van 1 avond per week. Ook kun je deze opleiding online volgen via e-learning. Zie Studeren op afstand.

Toelatingsvoorwaarden

Je kunt deze Master volgen als je een HBO Bachelor- of academische opleiding hebt afgerond. Heb je dit niet, dan kun je ook instromen met een 21+ toets. Zie NCOI University of Applied Sciences.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

 

Master in Management & Innovation (MMI) specialisatie Businessinnovatie en digitalisering

Vakgebied

Opleidingsniveau

Masteropleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.