Leidinggeven aan Verandering PE

Succesvolle implementatie van veranderingen - 3 dagen

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Markus Verbeek Praehep

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Organisaties zijn continu aan verandering onderhevig, door veranderingen in wet- en regelgeving, de digitalisering en veranderende klantbehoeften. Als leidinggevende is hier een belangrijke rol voor jou weggelegd. Jij bent de aangewezen persoon om veranderingen op professionele en effectieve wijze te managen. In deze unieke training leer je veranderingsprocessen vorm te geven en te begeleiden. Je leert op welke wijze medewerkers omgaan met verandering en op welke wijze je dialoog kunt stimuleren. Na afloop kun je veranderprocessen succesvol ontwerpen en implementeren. Bovendien werk jij met dit programma aan je PE-verplichting.

Voor wie?

Je bent als (lijn)manager of staffunctionaris verantwoordelijk voor veranderingsprocessen binnen een financiële organisatie, businessunit of afdeling. Je kent de essentie van veranderen voor organisaties en wilt je leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen. Met deze training kun je ook aan je PE-verplichting werken.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training verdiep je je in verschillende theorieën op het gebied van verandermanagement. Je ontwikkelt vaardigheden om veranderingen te faseren, plannen en beheersen. Daarbij leer je welke leiderschapsrol het beste bij jou past en hoe je effectief richting geeft aan verandering. Je ontwikkelt vaardigheden om medewerkers actief te betrekken en om draagvlak te creëren. Aan de hand van praktijkopdrachten pas je nieuwe inzichten en vaardigheden direct toe binnen je eigen werkomgeving. Deze training wordt verzorgd in samenwerking met Boertien Vergouwen Overduin, de trainer voor persoonlijke vaardigheden.

Permanente Educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis actueel en kun je, afhankelijk van de eisen van het betreffende register, inbrengen als PE. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Leidinggeven aan Verandering PE

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Markus Verbeek Praehep - Opleidersscore 7,6

De opleidingspartner voor financiële professionals
Markus Verbeek Praehep is een autoriteit op het gebied van MBO-, HBO en vakopleidingen voor financiële professionals. Wij zijn veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional. Dankzij zeer ervaren docenten en een uitgekiende opleidingsmethodiek garandeert Marcus Verbeek Praehep maximaal resultaat.