Leidinggeven aan Professionals PE

Excelleren op persoonlijk en organisatorisch niveau - 4 dagen

Vanaf

€ 2.870,10

Duur

4 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Markus Verbeek Praehep

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Binnen de financiële sector neemt de digitalisering toe. Steeds meer werkzaamheden worden geautomatiseerd en financieel professionals dienen flexibel mee te bewegen met deze nieuwe werkwijzen. Hoe zorg jij ervoor dat jij je team hier effectief bij begeleidt? En op welke manier ondersteun je professionals in hun functioneren? Dat leer je tijdens deze unieke training Leidinggeven aan Professionals PE. Tijdens deze training ontwikkel je vaardigheden, zodat jij effectief leiding geeft aan professionals. Je ontwikkelt competenties op het gebied van communiceren, instrueren en delegeren. Na afloop van deze training ben je direct van meerwaarde voor je team.

Voor wie?

Je bent leidinggevende van een financiële organisatie, businessunit of afdeling en merkt dat de digitalisering invloed heeft op je team professionals. Taken veranderen en functies vervallen en daar dien jij als leider actief op in te spelen. Hoe zorg je ervoor dat je team van professionals zich blijft uitdagen en ontwikkelen? Dat leer je tijdens deze training. Deze training is dan ook onmisbaar voor elke leidinggevende binnen de sector. Met deze training kun je ook aan je PE-verplichting werken.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training ontwikkel je je leiderschapsvaardigheden. Je verdiept je in verschillende leiderschapsstijlen en leert welke stijl het beste bij jou past. Hiervoor ontwikkel je competenties op het gebied van communicatie en coaching. Hierbij komen alle belangrijke thema's aan bod, waaronder intervisievaardigheden, teamspirit en samenwerking van een team met ‘eigenzinnige’ professionals. Je kunt zelf ook praktijksituaties inbrengen. Je sluit de training af met een persoonlijk ontwikkelplan, waarin je jezelf uitdaagt om het geleerde toe te passen in je werk.

Permanente Educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis actueel en kun je, afhankelijk van de eisen van het betreffende register, inbrengen als PE. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Leidinggeven aan Professionals PE

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Markus Verbeek Praehep - Opleidersscore 7,6

De opleidingspartner voor financiële professionals
Markus Verbeek Praehep is een autoriteit op het gebied van MBO-, HBO en vakopleidingen voor financiële professionals. Wij zijn veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional. Dankzij zeer ervaren docenten en een uitgekiende opleidingsmethodiek garandeert Marcus Verbeek Praehep maximaal resultaat.