Leidinggeven aan Professionals PE

Excelleren op persoonlijk en organisatorisch niveau - 4 dagen

Vanaf

€ 2.870,10

4 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Markus Verbeek Praehep

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Binnen de financiële sector neemt de digitalisering toe. Steeds meer werkzaamheden worden geautomatiseerd en financieel professionals dienen flexibel mee te bewegen met deze nieuwe werkwijzen. Hoe zorg jij ervoor dat jij je team hier effectief bij begeleidt? En op welke manier ondersteun je professionals in hun functioneren? Dat leer je tijdens deze unieke training Leidinggeven aan Professionals PE. Tijdens deze training ontwikkel je vaardigheden, zodat jij effectief leiding geeft aan professionals. Je ontwikkelt competenties op het gebied van communiceren, instrueren en delegeren. Na afloop van deze training ben je direct van meerwaarde voor je team.

Voor wie?

Je bent leidinggevende van een financiële organisatie, businessunit of afdeling en merkt dat de digitalisering invloed heeft op je team professionals. Taken veranderen en functies vervallen en daar dien jij als leider actief op in te spelen. Hoe zorg je ervoor dat je team van professionals zich blijft uitdagen en ontwikkelen? Dat leer je tijdens deze training. Deze training is dan ook onmisbaar voor elke leidinggevende binnen de sector. Daarbij ontvang je met deze training PE-punten. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training ontwikkel je je leiderschapsvaardigheden. Je verdiept je in verschillende leiderschapsstijlen en leert welke stijl het beste bij jou past. Hiervoor ontwikkel je competenties op het gebied van communicatie en coaching. Hierbij komen alle belangrijke thema's aan bod, waaronder intervisievaardigheden, teamspirit en samenwerking van een team met ‘eigenzinnige’ professionals. Je kunt zelf ook praktijksituaties inbrengen. Je sluit de training af met een persoonlijk ontwikkelplan, waarin je jezelf uitdaagt om het geleerde toe te passen in je werk.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 20 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Leidinggeven aan professionals
 • Kenmerken van professionals
 • Principes van succesvol aansturen
 • Jouw eigen stijl van leidinggeven in relatie tot professionals
 • Communicatie met professionals
 • Delegeren
 • Onderhandelen
 • Coachen van professionals
 • Coachen
 • Motiveren, inspireren en overtuigen
 • Hoe bouw je een team van professionals?
 • Missie, teamspirit en samenwerking
 • Intervisievaardigheden
 • HRM-aspecten
 • Ontwikkeling van de professional
 • Coachen en begeleiden van competentie- en loopbaan­ontwikkeling
 • Doelstellingengesprek
 • Functionerings- en beoordelingsgesprekken

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Leidinggeven aan Professionals' van Markus Verbeek Praehep.

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Duur

Deze training duurt 4 dagen.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 2.545,-
Studiemateriaal
€ 90,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 100,-
Locatiekosten
€ 118,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 2.853,-
Totaalprijs (inclusief BTW)
€ 2.870,10

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Leidinggeven aan Professionals PE

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Markus Verbeek Praehep - Opleidersscore 7,6

De opleidingspartner voor financiële professionals
Markus Verbeek Praehep is een autoriteit op het gebied van MBO-, HBO en vakopleidingen voor financiële professionals. Wij zijn veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional. Dankzij zeer ervaren docenten en een uitgekiende opleidingsmethodiek garandeert Marcus Verbeek Praehep maximaal resultaat.