Lean Yellow Belt PE online

Officiële training Lean Six Sigma Yellow Belt - ongeveer 6 keer 50 minuten

Prijs

€ 500,00

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Markus Verbeek Praehep

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als financial werk je steeds vaker in projecten. Je weet dat hier unieke kansen liggen voor je verdere carrière. Kies daarom voor de unieke training Lean Yellow Belt PE online. Deze boeiende training biedt je de kans om je te ontwikkelen tot projectleider van lean verbeterprojecten binnen je organisatie. Je verdiept je in de lean principes en ontwikkelt projectmanagementvaardigheden. Zo kun je een maximale waarde voor de klant realiseren in een minimale doorlooptijd. Na afloop van deze training reduceer je bedrijfskosten en draag je effectief bij aan het verbeteren van de bedrijfsresultaten.

Voor wie?

Je werkt als financieel professional in het bedrijfsleven, bij de overheid of in de accountancy. Daarbij ben je (mede)verantwoordelijk voor procesverbetering en de implementatie hiervan. Met deze digitale training doe je kennis en vaardigheden op om processen nog beter in te richten. De training wordt verzorgd op HBO-niveau. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training leg je een stevig fundament van Lean Six Sigma. Het is een digitale training in samenwerking met de Online Academy. De unieke aanpak zorgt ervoor dat je eenvoudig in blokken van 5 of 10 minuten kunt studeren. Even tussendoor op je mobiele telefoon of tablet of gewoon op je pc. De nieuwe manier van leren die past bij een drukke baan.

Je leert procesgegevens verzamelen, analyseren en interpreteren. Daarbij leer je mogelijke verbeterpunten herkennen, zodat je processen kunt vereenvoudigen. Ook ontwikkel je vaardigheden om verbeteringen in processen succesvol door te voeren. Zo borg jij de tevredenheid van de klant.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 6 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Certificaat

Je rondt de training af met een digitaal examen. Bij succesvolle afronding van dit examen ontvang je het certificaat van deelname ‘Lean Yellow Belt' van Markus Verbeek Praehep.

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Randvoorwaarden lean
  • Procesvisualisatie en brainstorming
  • Processen en waardetoevoeging
  • Realiseren van klantwaarde
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training duurt ongeveer 6 keer 50 minuten.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 500,-

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Lean Yellow Belt PE online

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Markus Verbeek Praehep

De opleidingspartner voor financiële professionals
Markus Verbeek Praehep is een autoriteit op het gebied van MBO-, HBO en vakopleidingen voor financiële professionals. Wij zijn veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional. Dankzij zeer ervaren docenten en een uitgekiende opleidingsmethodiek garandeert Marcus Verbeek Praehep maximaal resultaat.