Lean Yellow Belt PE online

Officiële training Lean Six Sigma Yellow Belt - ongeveer 6 keer 50 minuten

Vanaf

€ 690,75

Duur

1 dag

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Markus Verbeek Praehep

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als financial werk je steeds vaker in projecten. Je weet dat hier unieke kansen liggen voor je verdere carrière. Kies daarom voor de unieke training Lean Yellow Belt PE online. Deze boeiende training biedt je de kans om je te ontwikkelen tot projectleider van lean verbeterprojecten binnen je organisatie. Je verdiept je in de lean principes en ontwikkelt projectmanagementvaardigheden. Zo kun je een maximale waarde voor de klant realiseren in een minimale doorlooptijd. Na afloop van deze training reduceer je bedrijfskosten en draag je effectief bij aan het verbeteren van de bedrijfsresultaten.

Voor wie?

Je werkt als financieel professional in het bedrijfsleven, bij de overheid of in de accountancy. Daarbij ben je (mede)verantwoordelijk voor procesverbetering en de implementatie hiervan. Met deze digitale training doe je kennis en vaardigheden op om processen nog beter in te richten. De training wordt verzorgd op HBO-niveau. Met deze training kun je ook aan je PE-verplichting werken.

Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training leg je een stevig fundament van Lean Six Sigma. Het is een digitale training in samenwerking met de Online Academy. De unieke aanpak zorgt ervoor dat je eenvoudig in blokken van 5 of 10 minuten kunt studeren. Even tussendoor op je mobiele telefoon of tablet of gewoon op je pc. De nieuwe manier van leren die past bij een drukke baan.

Je leert procesgegevens verzamelen, analyseren en interpreteren. Daarbij leer je mogelijke verbeterpunten herkennen, zodat je processen kunt vereenvoudigen. Ook ontwikkel je vaardigheden om verbeteringen in processen succesvol door te voeren. Zo borg jij de tevredenheid van de klant.

Permanente Educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis actueel en kun je, afhankelijk van de eisen van het betreffende register, inbrengen als PE. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

 

Lean Yellow Belt PE online

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Markus Verbeek Praehep - Opleidersscore 7,6

De opleidingspartner voor financiële professionals
Markus Verbeek Praehep is een autoriteit op het gebied van MBO-, HBO en vakopleidingen voor financiële professionals. Wij zijn veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional. Dankzij zeer ervaren docenten en een uitgekiende opleidingsmethodiek garandeert Marcus Verbeek Praehep maximaal resultaat.