Kort HBO-programma Pedagogisch beleidsmedewerker en coach

Opleidingsniveau

HBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NTI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

admission

Heb ik een vooropleiding nodig? Om te kunnen starten met het HBO-programma Pedagogisch beleidsmedewerker en coach dien je te beschikken over een diploma MBO niveau 4 voor Pedagogisch medewerker of Peuterspeelzaalleid(st)er. Heb je nog vragen? Bel ons gerust! Heb je vragen over het volgen van een hbo-programma? Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs. Zij staan voor jou klaar!

graduation

Hoe rond ik de opleiding af? Je sluit het hbo-programma af met een digitaal tentamen en een paper. Elke dag digitaal examen doen Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je examen wilt doen. Het merendeel van de examens bij NTI wordt dagelijks digitaal op tal van locaties door heel Nederland afgenomen. En als je een keer niet direct voor je examen slaagt, kun je snel weer een herexamen inplannen. Dit biedt jou optimale flexibiliteit! Lees meer over de digitale examens. Erkend certificaat Wanneer je het hbo-programma met voldoende resultaat hebt afgerond, ontvang je een erkend certificaat van Hogeschool NTI. Hogeschool NTI is erkend door het Ministerie van Onderwijs en is in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek) bevoegd om graden (Bachelor/Master) te verlenen. Examenkosten voor het De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens de door jou gekozen betaalfrequentie. Je doet pas examen wanneer jij er klaar voor bent. De examenkosten bedragen € 33,33 per maand.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

program guide

Het studieprogramma In het studieprogramma kun je zien uit welk vak of welke vakken de opleiding bestaat. De studiepunten geven een indicatie van de omvang per vak. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard (EC's of ECTS). Kort HBO-programma Pedagogisch beleidsmedewerker en coach 8585 Bij deze opleiding kun je 12 EC's halen, onderverdeeld in de volgende vakken: Studieprogramma Inleidende fase o Pedagogisch beleid in de kinderopvang (6 EC) o Coaching in de kinderopvang (6 EC) o Uitgangspunten voor pedagogisch beleid o Analyseren van de probleemsituatie o Opbouw van het coachingsgesprek o Begeleiden van groepsprocessen o Valkuilen en uitdagingen in coaching Inclusief 2 praktijkbijeenkomsten Bij deze opleiding tot pedagogisch coach/beleidsmedewerker zijn 2 gratis praktijkbijeenkomsten inbegrepen. Tijdens de praktijkbijeenkomsten geeft een topdocent jou uitleg over de theorie. Zo gaat die beter voor je leven. Samen met je medestudenten ga je oefenen met de stof. Online leeromgeving Bij NTI kun jij studeren op jouw moment, in een online leeromgeving. In deze afgeschermde omgeving heb je contact met je docenten en medestudenten. Hier kun je leerstof interactief oefenen met Memotrainers en proeftentamens, E-modules volgen en kennisclips bekijken. Je vindt er alles wat je nodig hebt om flexibel te studeren. Inclusief vakliteratuur Tijdens jouw opleiding krijg je alle studieboeken thuisgestuurd. Handig, zo hoef je niet zelf achter het lesmateriaal aan. Je krijgt kwalitatieve studieboeken die ook bij reguliere hogescholen op de literatuurlijst staan. Deze vakliteratuur is volledig bij het lesgeld inbegrepen. Persoonlijke begeleiding "Je staat er niet alleen voor tijdens je studie, je kunt altijd met ons, de mentoren, bellen, appen of mailen. Wij helpen je bij niet-inhoudelijke vragen over je studie en denken mee over oplossingen". Lees meer
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Wil je je inschrijven?

Neem voor de actuele planning contact op met onze opleidingsadviseur en doe een voorlopige inschrijving via het formulier. Zij komen zo snel mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.
 
Voorlopig inschrijven
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Kort HBO-programma Pedagogisch beleidsmedewerker en coach

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
DE OPLEIDER

NTI

FlexibelStuderen® doe je bij NTI
Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar het nieuwe studeren van NTI en haal dat erkend diploma.