Juridische Aspecten van Wegvervoer

Alles over wegvervoer, vervoerscondities en transportverzekeringen

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NIBE-SVV

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Deze training over transportverzekeringen behandelt alle juridische aspecten rondom vervoer van zaken over de weg. U leert alles over de verschillende soorten van wegvervoer en de bijbehorende vervoerscondities en vervoersaansprakelijkheidsverzekeringen. In de training wordt niet alleen vakkennis behandeld, u ontwikkelt ook de nodige vaardigheden om die kennis in de praktijk toe te passen. Deze aantrekkelijke training wordt verzorgd door docenten met ruime praktijkervaring. Zij zorgen ervoor dat praktijk en theorie hand in hand gaan door de inbreng van praktijkvoorbeelden en casuïstiek. Kies daarom voor deze training van NIBE-SVV.

Doelgroep

De training is voor iedereen die kennis op het gebied van transportverzekeringen wil opdoen, zoals medewerkers van transportondernemingen en experts goederentransportschade, acceptanten en schadebehandelaars transportverzekering met als aandachtsgebied goederenverzekering en/of vervoerdersaansprakelijkheid en medewerkers bij intermediairs of registermakelaars in assurantiën.

Doel en opzet

Doel van de training Juridische Aspecten van Wegvervoer is dat u kennis en inzicht ontwikkelt met betrekking tot de plaats van het wegvervoer binnen het totale vervoer en de rol van partijen betrokken bij het wegvervoer. U leert welke soorten wegvervoerders er zijn en onder welke condities zij vervoeren. Er wordt hierbij nader ingegaan op de inhoud van de gebruikelijke vervoerscondities binnen het wegvervoer, de betekenis van de vrachtbrief binnen het wegvervoer en de dekkingsomvang van de vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering. De training is zeer praktijkgericht. U maakt voortdurend een koppeling vanuit de theorie naar uw eigen praktijk. Hierdoor kunt u dat wat u leert direct toepassen in uw werk.

In elke training of opleiding is de docent van cruciaal belang. Daarom stelt NIBE-SVV hoge eisen aan de docenten en trainers. De bijeenkomsten worden uitsluitend verzorgd door docenten en trainers die zelf in de praktijk actief zijn. Zij hebben ruime ervaring in het vakgebied en blijven voortdurend op de hoogte van de laatste inzichten. Zij dagen u met hun ervaring uit om vanuit verschillende invalshoeken naar dagelijkse situaties te kijken.

Vooropleiding

U heeft minimaal MBO-werk- en -denkniveau. De leergang bouwt voort op algemene kennis van de financiële dienstverlening en transportverzekeringskennis zoals aangeboden in Assurantie A: Transport.

Studiebelasting en duur

Gemiddeld duurt het programma 3 dagen. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 10 uur per bijeenkomst.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee ben je verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit.

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt.

 

Juridische Aspecten van Wegvervoer

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NIBE SVV - Opleidersscore 6,7

Opleider voor de finaciële dienstverlening
NIBE SVV is hét kennisinstituut en de grootste opleider voor de financiële dienstverlening. Wij helpen financieel medewerkers succesvol te zijn met certificaten en diploma’s waarmee zij hun expertise aantonen. NIBE SVV beschikt over een enorm netwerk van professionals en diepgaande marktkennis. Als kennisbron, sparringpartner en sectorplatform helpen wij de financiële wereld aan meer inzicht, vakkennis en vaardigheden.