Herhaling Hoofd BHV Operationeel

Verleng de geldigheid van je BHV-certificaat - 1 dag

Vanaf

€ 0,00 incl. BTW

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI Veiligheid

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De Herhaling Hoofd BHV Operationeel is bedoeld voor hoofd-BHV’ers die in het bezit zijn van een geldig certificaat Hoofd BHV Operationeel. Door middel van deze herhalingscursus kunnen hoofd-BHV’ers hun kennis en vaardigheden bijspijkeren en de geldigheid van hun certificaat weer met 2 jaar verlengen. Daarnaast biedt deze herhalingscursus extra verdieping om de BHV-organisatie en de coördinatie van jouw BHV-ploeg nog verder te kunnen verbeteren.

Doelgroep

De Herhaling Hoofd BHV Operationeel is bedoeld voor cursisten die in het bezit zijn van een geldig certificaat Hoofd BHV Operationeel en dit certificaat willen verlengen.

Aanpak

In de Herhaling Hoofd BHV Operationeel wordt de kennis van de deelnemers opgefrist en worden de vaardigheden door middel van cases geoefend. Daarnaast worden deelnemers meegenomen in wijzigingen op het gebied van wetgeving en nieuwe inzichten op het gebied van bedrijfshulpverlening. Met deze kennis kan de hoofd-BHV’er de coördinatie en inzet van de bedrijfshulpverlening in de eigen organisatie versterken of verbeteren.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Certificaat

Wanneer je de herhalingscursus met goed gevolg afrondt, ontvang je een certificaat 'Certificaat Hoofd BHV Operationeel' van onze businesspartner 112BHV. Het certificaat heeft een geldigheid van 2 jaar.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Herhaling Hoofd BHV Operationeel

(2 bijeenkomsten)

 • In de herhaling Hoofd BHV Operationeel wordt de kennis van de deelnemers opgefrist en worden de vaardigheden door middel van cases geoefend. Daarnaast worden deelnemers meegenomen in wijzigingen op het gebied van wetgeving en nieuwe inzichten op het gebied van bedrijfshulpverlening. Met deze kennis kan de hoofd-BHV’er de coördinatie en inzet van de bedrijfshulpverlening in de eigen organisatie versterken of verbeteren.
  Planning
  Planning
  Planning
  Planning
  Planning

  Opleidingsvarianten

  • Varianten: klassikaal
  • Dag: 1 dag van 08.45 uur tot 16.15 uur
  Investering
  Investering
  Investering
  Investering
  Investering

  Totaalprijs

  De totaalprijs voor deze training is € 449,-.

  Locatie- en arrangementskosten

  Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

  Reprorechten en hand-outs

  Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

  Fiscaal voordeel

  Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

  Btw

  Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

  Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

  Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

  Ervaringen
  Ervaringen
  Ervaringen
  Ervaringen
  Ervaringen

  Herhaling Hoofd BHV Operationeel

  Opleidingsniveau

  Trainingen

  Erkenningen

  Meer informatie

  Download brochure