HBO Zakelijk Spaans niveau B1 en B2 (LOI)

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Het korte HBO-programma Zakelijk Spaans niveau B1 en B2 start bij de basis. Leer Spaans voor in het bedrijfsleven en behaal Español profesional CEF-niveau B2.

Studie informatie

  • Start bij de basis en brengt je kennis snel op een hoog niveau.
  • Behaal een diploma op internationaal erkend niveau (CEF-niveau B2).
  • Oefenen met zakelijke dialogen in online animatiefilms.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Spaans is een wereldtaal. Voor wie in zijn werk te maken heeft met Spaanse klanten, collega’s, zakenrelaties of leveranciers, is het een pre (zo niet een must) om Spaans te kunnen spreken. Het korte HBO-programma Zakelijk Spaans – niveau B1 en B2 start bij de basis en brengt je kennis snel op een hoog niveau. Een waardevolle aanvulling op je cv!De opleiding HBO Zakelijk Spaans is specifiek gericht op gebruik van de Spaanse taal in een zakelijke omgeving. Je doet een uitgebreide woordenschat op, leert veelgebruikte zakelijke uitdrukkingen en oefent actief in spreekvaardigheid. Na deze opleiding kun je moeiteloos professionele (telefoon)gesprekken voeren, onderhandelen, zakelijke teksten schijven en ideeën presenteren.Het korte HBO-programma Zakelijk Spaans is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding HBO Vertaler Spaans. Succesvolle afronding biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar de bachelor.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 837,-
Examenkosten: € 87,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Zakelijk Spaans niveau B1 en B2 (LOI)

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.