HBO Zakelijk Frans niveau B1 en B2 (LOI)

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Het korte HBO-programma Zakelijk Frans niveau B1 en B2 start bij de basis. Leer Frans voor in het bedrijfsleven en haal het Diplôme de Français professionnel B2

Studie informatie

  • Start bij de basis en brengt je kennis snel op een hoog niveau.
  • Behaal een diploma op internationaal erkend niveau (CEF-niveau B2).
  • Oefenen met zakelijke dialogen in online animatiefilms.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Voor wie in zijn werk te maken heeft met Franse klanten, collega’s, zakenrelaties of leveranciers, is het een pre (zo niet een must) om Frans te kunnen spreken. Deze opleiding start bij de basis en brengt je kennis snel op een hoog niveau. Een waardevolle aanvulling op je cv!De opleiding HBO Zakelijk Frans is specifiek gericht op gebruik van de Franse taal in een zakelijke omgeving. Je doet een uitgebreide woordenschat op, leert veelgebruikte zakelijke uitdrukkingen en oefent actief in spreekvaardigheid. Na deze opleiding kun je moeiteloos professionele (telefoon)gesprekken voeren, onderhandelen, zakelijke teksten schrijven en ideeën presenteren.Het korte HBO-programma Zakelijk Frans is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding HBO Vertaler Frans. Succesvolle afronding biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar de volledige bachelor.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 837,-
Examenkosten: € 0,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Zakelijk Frans niveau B1 en B2 (LOI)

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.