HBO Vastgoed en Makelaardij

Direct succesvol in je werk op het gebied van vastgoed en makelaardij - 1 jaar

Vanaf

€ 4.326,85

Duur

12 maanden

Opleidingsniveau

HBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je ontwikkelen op het gebied van makelaardijleer en taxaties? Dan is dit praktijkgerichte programma een bijzonder goede keuze. Je verkrijgt kennis en vaardigheden op juridisch, commercieel en bouwkundig gebied. Dit alles vanuit een brede oriëntatie op makelaardijleer, zodat je in alle situaties als makelaar of vastgoedspecialist over het juiste gereedschap beschikt om succesvol te zijn. Het programma wordt verzorgd door ervaren topdocenten uit de praktijk en kan vrijstelling opleveren in diverse NVAO-geaccrediteerde opleidingen.

Doelgroep

Je hebt serieuze belangstelling voor vastgoed en makelaardij en je wilt je kennis hiervan op HBO-niveau ontwikkelen. Je werkt bijvoorbeeld bij een makelaarskantoor, beleggingskantoor, bank of verzekeringsmaatschappij, of je wilt je vanuit een bouwkundige functie ontwikkelen naar een functie in de makelaardij of het vastgoedbeheer.

Doel en opzet

Dit programma bestaat uit 3 praktijkgerichte modules. Je ontwikkelt kennis en vaardigheden op het gebied van makelaardijleer en taxaties. Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Daarnaast heb je toegang tot onze zeer moderne online leeromgeving. Omdat dit programma deel uitmaakt van verschillende HBO Bacheloropleidingen van NCOI, ben je verzekerd van uitstekende en actuele kwaliteit die onder toezicht staat van de NVAO.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent. Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

HBO Vastgoed en Makelaardij

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.