HBO Trainingsvaardigheden (LOI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Het HBO-programma Trainingsvaardigheden maakt je bewust van het proces voor én tijdens de training. Incl. vakliteratuur en begeleiding door ervaren docenten.

Studie informatie

  • Zeer waardevolle toevoeging op je cv.
  • Inclusief alle benodigde vakliteratuur, geen extra kosten.
  • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Dit korte HBO-programma is een aanrader voor iedereen die trainingen geeft of wil gaan geven. De opleiding zoomt in op de trainingssetting, de organisatiecontext en de rol van de trainer en deelnemers. Daarbij wordt zowel gekeken naar het proces dat voorafgaat aan de vraag om een training te ontwikkelen, als naar het leerproces tijdens de training. Zo ontdek je o.a. hoe volwassenen leren en hoe je als trainer in kunt spelen op de leerbehoefte van de groep.Met het diploma van het korte HBO-programma Trainingsvaardigheden toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar de bacheloropleiding Informatica eventueel vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module(s).
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 658,-
Examenkosten: € 118,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Trainingsvaardigheden (LOI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.