HBO Training Projectmanagement

De ideale praktijktraining voor projectmanagers op HBO-niveau - 3 maanden

Vanaf

€ 2.845,90

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

ISBW

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Een succesvol project dient goed georganiseerd en goed geleid te worden. Daarom leer je in de HBO Training Projectmanagement hoe je een projectteam opzet, projecten structureert en effectief leiding geeft aan het team. Je maakt kennis met de agile methodiek en past deze direct toe in je eigen werk. De menselijke kant blijkt even belangrijk bij projectmanagement als de organisatorische kant. In deze training ga je daarom aan de slag met de doorontwikkeling van je vaardigheden op het gebied van communicatie en samenwerken. Na deze training kun je een professioneel projectplan opstellen en een projectteam leiden en aansturen.

Jouw resultaat

  • Je kunt projecten opzetten, bewaken en bijsturen en zo projecten tot een succesvol einde brengen
  • Je bent in staat randvoorwaarden af te bakenen en te beheersen
  • Je kunt effectief communiceren met alle betrokkenen
  • Je ontvangt een zeer gewaardeerd ISBW-diploma

Doelgroep

Ben je projectmanager of medewerker met een deeltaak op het gebied van projectmanagement? En wil je zelf leiding gaan geven aan projectteams en hiervoor kennis van agile werken opdoen? Dan is deze praktische training op HBO-niveau uitermate geschikt voor jou.

De ISBW Action Learning Methode

Met de ISBW Action Learning Methode leer je kennis direct in de praktijk toepassen. Doordat je kennis en vaardigheden uit het programma meteen koppelt aan voorbeelden en situaties uit je (werk)omgeving heeft het programma direct toegevoegde waarde. Je leert dus vandaag wat je morgen al kunt toepassen in jouw praktijk. Daarbij zijn jouw persoonlijke leerpunten belangrijk, zowel in wat je aan kennis wilt opdoen, maar ook wat je aan vaardigheden wilt ontwikkelen. Je rondt modules af met opdrachten, waarmee je zelf actief aan de slag gaat in je eigen praktijk. Zo behaal je meteen concrete leerresultaten die direct voordeel bieden voor jou en je organisatie.

Docenten uit de praktijk

De ISBW-programma's worden verzorgd door docenten die zelf succesvol zijn in de praktijk. Zij verduidelijken de theorie met hun eigen ervaringen. Dat maakt de lessen niet alleen praktisch, maar ook inspirerend en plezierig. Daarnaast weten zij steeds precies wat zich in het actuele werkveld afspeelt en wat je moet leren om te groeien in je werk. Tijdens de lessen is er volop ruimte om aandacht te besteden aan jouw persoonlijke leerdoelen.

Studiemateriaal

We maken gebruik van praktijkgerichte en actuele literatuur die goed aansluit bij de ISBW Action Learning Methode. Daarnaast heb je tijdens je opleiding ook toegang tot onze online leeromgeving. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om eenvoudig en resultaatgericht te studeren. Denk aan aanvullende theorie en praktische opdrachten. Ook kun je via de online leeromgeving direct communiceren met je docent en medestudenten.

Studiefinanciering voor volwassenen

Je kunt in dit programma gebruikmaken van levenlanglerenkrediet. Het programma maakt deel uit van de HBO Bachelor Bedrijfskunde en heeft een omvang van 8 EC. Zie voor meer informatie Levenlanglerenkrediet (LLLK).

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

HBO Training Projectmanagement

Vakgebied

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

ISBW - Opleidersscore 7,8

Vandaag voor morgen
ISBW is hét opleidingsinstituut voor werkenden op het gebied van management, bedrijfskunde, marketing, sales en HRM. Hier vind je meer dan 200 praktijkgerichte opleidingen en trainingen, zowel op MBO-, HBO- als Post HBO-niveau. In alle lesprogramma’s koppelt ISBW actuele bedrijfswetenschappelijke theorieën en vaardigheden aan sociale inzichten en persoonlijke effectiviteit. Zo haal je uiteindelijk het meeste uit je opleiding.