HBO Sportmarketing

Kort en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 3 maanden

Vanaf

€ 1.779,85

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

HBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als je in de sportbranche werkt, zul je ervaren dat de professionaliteit toeneemt. Er gaat steeds meer geld om in de branche en het belang van professionele marketing neemt toe. Dat vraagt om specifieke kennis en vaardigheden. In dit unieke programma leer je alles over sportmarketing. Je krijgt zicht op de sportmarkt en doelgroepen, gaat aan de slag met city- en eventmarketing en je verdiept je in merchandising. Ook ga je uitgebreid aan de slag met crossmediale marketingcommunicatie. Hierbij word je begeleid door ervaren docenten uit de praktijk. Zij zorgen ervoor dat je al je nieuwe kennis en kunde direct kunt toepassen in je werk.

Doelgroep

Als je op HBO-niveau brede kennis en vaardigheden wilt ontwikkelen op het gebied van sportmarketing, dan is dit programma een uitstekende keuze voor jou.

Doel en opzet

In dit boeiende programma verdiep je je in de verschillende invalshoeken van sportmarketing. Je gaat aan de slag met een strategische marktanalyse, bepaalt je doelgroep en maakt een doelgroepsegmentatie. Daarnaast ontdek je hoe je via verschillende media je doelgroep kunt bereiken. Zo word je uitstekend voorbereid op de praktijk.

Tijdens het programma word je begeleid door ervaren docenten uit de praktijk. Door middel van praktijkgerichte opdrachten maken zij alle theorie voor jou direct toepasbaar. Ook kun je gebruikmaken van de meest actuele literatuur en onze zeer moderne online leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vind je alle relevante informatie rondom je studie en kun je communiceren met docenten en medestudenten.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

HBO Sportmarketing

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.