HBO Retailmarketing (LOI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

De opleiding Retailmarketing biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij de bacheloropleiding. Inclusief vakliteratuur en begeleiding door professionals.

Studie informatie

  • In korte tijd kennis van retailmarketing op HBO-niveau.
  • Inclusief alle benodigde vakliteratuur, geen extra kosten.
  • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Binnen de retailbranche is de laatste jaren flink wat veranderd. Niet alleen de manier van verkopen heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt, maar ook de manier van kopen, betalen, beleven én marketing is anders. De focus ligt op de consument, uitstekende service en ervaringen. Zo zijn consumenten minder gericht op het kopen van producten, maar op zoek naar een ervaring. Ook zijn duurzaamheid, cashless/cardless en social media belangrijk en ligt binnen eCommerce de focus o.a. op chatbots, advies op maat en verzending.Doordat de consument steeds kritischer wordt, de concurrentie groter én innovatieve technologieën nieuwe mogelijkheden bieden, vraagt dit van een retailmanager, naast een ondernemende houding, ook de juiste kennis en vaardigheden.. De opleiding Retailmarketing bereidt je voor op deze uitdagende functie en leert je om in te spelen op veranderingen in de branche.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 698,-
Examenkosten: € 110,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Retailmarketing (LOI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door. Met een opleiding die zich aanpast aan jou.

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.