HBO Recruiter

Praktijkgericht programma met directe koppeling naar je werk - 1 jaar

Vanaf

€ 3.849,27

Duur

12 maanden

Opleidingsniveau

HBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben je altijd op zoek naar nieuw toptalent om organisaties duurzaam te versterken? En wil je de beste vakmensen aantrekken? Dan is dit programma uitermate geschikt voor jou. Je verdiept je in de arbeidsmarkt en ontdekt nieuwe manieren om met kandidaten in contact te komen. Je leert optimale matches te maken tussen de vraag naar en het aanbod van arbeid. Daarom ontwikkel je de juiste commerciële vaardigheden waarmee je opdrachtgevers overtuigt dat jij dé bemiddelaar bent die zij nodig hebben. Omdat je de juiste mensen op de juiste plek kunt plaatsen, ben je van onschatbare waarde voor elke organisatie.

Doelgroep

Je wilt graag gedegen kennis krijgen van alle moderne en actuele aspecten van recruitment. Je bent actief op het gebied van recruiting, (arbeidsmarkt)communicatie of je bent intercedent. Dit programma is voor iedereen die het maximale uit zijn wervingsinspanningen wil halen.

Doel en opzet

Je krijgt inzicht in het belang en de positie van recruitment in organisaties. Je doet kennis en vaardigheden op rondom alle aspecten die voor een operationele recruitmentfunctie van belang zijn. Je werkt tijdens dit zeer praktijkgerichte programma aan enkele opdrachten. Waar mogelijk koppel je deze direct aan je eigen werkomgeving. Het programma wordt verzorgd door ervaren en deskundige topdocenten. Zij kunnen je uitstekend voorbereiden op de praktijk. Bovendien maken wij altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Ook heb je tijdens de studie toegang tot onze zeer moderne online leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vind je alle relevante informatie rondom je studie.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

HBO Recruiter

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.