HBO-programma European Cultures

Opleidingsniveau

HBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NTI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

admission

Geen vooropleiding nodig voor het korte hbo-programma European cultures Om te starten met het korte hbo-programma European cultures heb je geen vooropleiding nodig. Wel dien je er rekening mee te houden dat deze opleiding op hbo-niveau gegeven wordt. Heb je nog vragen? Bel ons gerust! Heb je vragen over het volgen van een hbo-programma? Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs. Zij staan voor jou klaar!

graduation

Hoe rond ik de opleiding af? Het hbo-programma European cultures sluit je af met een paper. Erkend certificaat Dit programma is onderdeel van een door de NVAO-erkende HBO Bacheloropleiding. Wanneer je het hbo-programma met voldoende resultaat hebt afgerond, ontvang je een erkend certificaat van Hogeschool NTI. Hogeschool NTI is in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek) bevoegd om graden (Bachelor/Master) te verlenen.  Kan ik doorstuderen? Je kunt vanuit dit programma verder studeren naar de HBO Bachelor European Studies. Je dient dan wel te voldoen aan de toelatingseisen van de HBO Bachelor. Indien je wordt toegelaten ontvang je gegarandeerd vrijstelling voor de gelijknamige module die deel uitmaakt van deze bachelor. Examenkosten voor het De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens de door jou gekozen betaalfrequentie. Je doet pas examen wanneer jij er klaar voor bent. De examenkosten bedragen € 33,33 per maand.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

program guide

Het studieprogramma In het studieprogramma kun je zien uit welk vak of welke vakken de opleiding bestaat. De studiepunten geven een indicatie van de omvang per vak. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard (EC's of ECTS). HBO-programma European cultures 7839 Bij deze opleiding kun je 8 EC's halen, onderverdeeld in de volgende vakken: Studieprogramma Inleidende fase o European Cultures (8 EC) Nederlanders zijn recht voor z'n raap, over de grens pakt dit weleens verkeerd uit. Als je in een internationale omgeving werkt krijg je te maken met cultuurverschillen. In deze module gaan we er dieper op in. We kijken ook naar culturen binnen/tussen groepen of bedrijven. Tot slot verricht je een cultureel onderzoek. o Individualisme en collectiviteit  o Lange- en kortetermijngerichtheid  o Hedonisme tegenover soberheid Inclusief webinar Bij het korte hbo-programma European cultures hoort een webinar. Webinars zijn online lessen waarbij de docent extra aandacht geeft aan moeilijke vraagstukken of laat zien hoe de kennis toegepast kan worden. In dit webinar gaan we in op het begrip cultuur en de dimensies die we gebruiken om cultuur te omschrijven. Persoonlijke begeleiding "Je staat er niet alleen voor tijdens je studie, je kunt altijd met ons, de mentoren, bellen, appen of mailen. Wij helpen je bij niet-inhoudelijke vragen over je studie en denken mee over oplossingen". Lees meer Inclusief vakliteratuur Tijdens jouw opleiding krijg je alle studieboeken thuisgestuurd. Handig, zo hoef je niet zelf achter het lesmateriaal aan. Je krijgt kwalitatieve studieboeken die ook bij reguliere hogescholen op de literatuurlijst staan. Deze vakliteratuur is volledig bij het lesgeld inbegrepen.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Wil je je inschrijven?

Neem voor de actuele planning contact op met onze opleidingsadviseur en doe een voorlopige inschrijving via het formulier. Zij komen zo snel mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.
 
Voorlopig inschrijven
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO-programma European Cultures

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
DE OPLEIDER

NTI

FlexibelStuderen® doe je bij NTI
Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar het nieuwe studeren van NTI en haal dat erkend diploma.