HBO Productkennis toerisme (LOI)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

De opleiding Productkennis toerisme biedt in korte tijd een uitgebreide kennismaking met het toeristisch product. Inclusief vakliteratuur en begeleiding.

Studie informatie

  • Zeer waardevolle toevoeging op je cv.
  • Inclusief alle benodigde vakliteratuur, geen extra kosten.
  • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De toeristische sector is booming! We boeken meer vakanties via Nederlandse organisaties en steeds meer buitenlandse toeristen komen naar Nederland. Het aantal banen in deze sector groeit dan ook flink. En dat biedt kansen! Met de juiste kennis en vaardigheden staat je een mooie carrière te wachten.De opleiding HBO Productkennis toerisme biedt in korte tijd een uitgebreide kennismaking met het toeristisch product. Zo leer je bijvoorbeeld over bestemmingen, accommodaties, vervoer, tarieven en voorwaarden. Ook ontdek je hoe je zelf tijdig nieuwe ontwikkelingen kunt signaleren. Hierop inspelen is immers essentieel om de concurrentie voor te blijven!Met het diploma van het korte HBO-programma Productkennis toerisme toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar de HBO-bacheloropleiding Tourism management bovendien vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 718,-
Examenkosten: € 58,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Productkennis toerisme (LOI)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.