HBO Mediarecht (LOI)

Vakgebied

Juridisch

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Het HBO-programma Mediarecht is onderdeel van de bachelor CMD en behandelt de wet- en regelgeving waar je als multimediaprofessional mee te maken hebt.

Studie informatie

  • Waardevolle toevoeging op je cv.
  • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
  • Inclusief alle benodigde vakliteratuur, geen extra kosten.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Maatschappelijke en technologische ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van  internet en social media, vragen om duidelijke en actuele regelgeving. Denk bijvoorbeeld maar aan de Mediawet, de Auteurswet of regelgeving op het gebied van privacy. Het mediarecht is dan ook continu in beweging.Wie als professional te maken heeft met (multi)media-uitingen, moet zich bewust zijn van de wetten en regels die hierbij een rol kunnen spelen en de juridische risico’s die kunnen ontstaan. Die kennis doe je op in de korte opleiding HBO Mediarecht.Met het diploma van het korte HBO-programma Mediarecht toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar de bacheloropleiding Communication and multimedia design (CMD) vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 658,-
Examenkosten: € 158,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Mediarecht (LOI)

Vakgebied

Juridisch

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.