HBO Management voor Retail

Praktijkgericht programma met directe koppeling naar je werk - 1 of 2 jaar

Vanaf

€ 6.247,35

Duur

12 maanden

Opleidingsniveau

HBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je binnen de retail op managementniveau werken? Of werk je al binnen het retailmanagement en ben je op zoek naar meer verdieping en verbreding van je kennis? Dan is dit programma uitermate geschikt voor je. Je leert alles wat je als manager nodig hebt om succesvol te zijn in de retail. De combinatie van ondernemerschap, creativiteit en commerciële drive zijn kenmerkend voor dit uitdagende programma.

Doelgroep

Je wilt je op HBO-niveau ontwikkelen en in korte tijd je cv versterken.

Doel en opzet

In dit programma krijg je inzicht in alle aspecten van retailmarketing. Van winkelindeling tot personeelsmanagement en financiële overzichten. Hierdoor kun je je voorraad managen en invulling geven aan je online strategie. Je weet je medewerkers te motiveren en te stimuleren. Door de bedrijfseconomische inzichten kun je processen en werkzaamheden optimaliseren. Na afloop van dit programma ben je in staat om beslissingen te nemen op managementniveau en kun je groepen werknemers en processen aansturen. Tijdens dit programma heb je toegang tot de meest actuele literatuur en onze online leeromgeving.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

HBO Management voor Retail

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.