• Home
  • HBO Java programmeren (LOI)

HBO Java programmeren (LOI)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Met deze opleiding doe je in korte tijd op HBO-niveau kennis op van Java programmeren en behaal je naast het diploma een veelgevraagd Oracle-certificaat.

Studie informatie

  • Geen vooropleiding vereist.
  • In korte tijd kennis van de programmeertaal Java op HBO-niveau.
  • Behaal het veelgevraagde certificaat Oracle Certified Associate (OCA) Java SE8 Programmer I.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Java is een van de populairste programmeertalen. Veelgebruikt én veelgevraagd. De opleiding HBO Java programmeren van LOI Hogeschool is daarom een uitstekende keuze voor iedereen die zich wil specialiseren in deze programmeertaal. Met de opleiding word je opgeleid tot een volwaardig java programmeur met gedegen theoretische kennis en goede praktische vaardigheden. Na afloop heb je naast het diploma van LOI Hogeschool het officieel erkende certificaat: Oracle Certified Associate (OCA) Java SE8 Programmer I op zak.De HBO-opleiding Java programmeren is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Informatica. Succesvolle afronding biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar deze volledige bachelor. 
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 698,-
Examenkosten: € 0,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Java programmeren (LOI)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door. Met een opleiding die zich aanpast aan jou.

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.