HBO Interne beheersing (LOI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Deze sterk praktijkgerichte opleiding behandelt alle aspecten van interne beheersing. Studeer thuis of klassikaal, inclusief vakliteratuur en begeleiding.

Studie informatie

  • Nu starten = snel een waardevol diploma op zak.
  • Behaal al tijdens de opleiding twee extra Associatie-certificaten .
  • Naar keuze thuis of klassikaal te volgen.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Interne beheersing omvat het hele systeem dat bedoeld is om een organisatie of een proces bestuurbaar te houden. Daarbij draait het om vragen als: Zijn het ontwerp en de uitvoering van een organisatie effectief en efficiënt? Zijn de risico’s acceptabel? Is een beslissing financieel verantwoord?Deze sterk praktijkgerichte opleiding behandelt alle aspecten van interne beheersing. Na afronding ben je in staat om het beheersingssysteem van een organisatie te evalueren. Dit doe je op basis van een risico-georiënteerde aanpak. Ook kun je het management adviseren bij het maken van (strategische) beslissingen. Je hebt o.a. kennis van economische organisatietheorie, conventionele en nieuwe organisatievormen. Ook ben je thuis in beslissingscalculaties, accountingmaatstaven, kostenmodellen, prestatiemetingen en budgettering.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 1.674,-
Examenkosten: € 594,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Interne beheersing (LOI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.