HBO International Business

Compleet en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 1 of 2 jaar

Vanaf

€ 6.697,35

Duur

12 maanden

Opleidingsniveau

HBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil jij op internationaal niveau zaken doen? Dan moet je thuis zijn in internationale handelsregels, export en marktkansen. In dit boeiende HBO-programma ontwikkel je de belangrijkste kennis en vaardigheden om succesvol te zijn in een internationale markt. Je weet welke stappen je moet doorlopen, weet om te gaan met soms lastige procedures en kunt je bedrijf bekendmaken in een nieuwe internationale omgeving. Je kunt het geleerde direct in je werkomgeving toepassen. Zo komt de materie meteen voor jou tot leven.

Doelgroep

Dit praktische HBO-programma is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zich wil verdiepen in internationale handel, bedrijfskunde en management.

Doel en opzet

Dit programma bevat alle essentiële thema’s uit het boeiende vakgebied van internationale bedrijfskunde, exportmanagement en algemeen management. Je ontwikkelt je als zeer breed inzetbare professional voor internationale organisaties. Het programma wordt verzorgd door ervaren en zeer deskundige docenten, die zelf in de praktijk actief zijn. Tijdens de bijeenkomsten werk je aan cases en groepsopdrachten, waarin de theorie voortdurend in verband wordt gebracht met de dagelijkse praktijk. Daar waar mogelijk koppel je de opdrachten en cases in het programma direct aan je werkomgeving. Zo pas je wat je leert al meteen toe in de praktijk. Dat maakt je studie boeiend en efficiënt. Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Je hebt toegang tot onze zeer moderne online leeromgeving.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn: Bedrijfskundige

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

HBO International Business

Vakgebied

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.