HBO Inleiding technisch vertalen Duits (LOI)

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Het korte HBO-programma Inleiding technisch vertalen biedt in korte tijd een goede kennismaking met deze specialisatie. Geeft recht op 140 PE-punten.

Studie informatie

  • Maak kennis met de specialisatie technisch vertalen.
  • Geeft recht op 140 PE-punten.
  • Biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar de bachelor HBO Vertaler Duits.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Het korte HBO-programma Inleiding technisch vertalen – Duits is een goede keuze voor vertalers Duits die zich in korte tijd willen specialiseren in de richting van technisch vertalen. Deze opleiding biedt inzicht in verschillende typen technische vertalingen. Tijdens de opleiding ga je meteen aan de slag met het vertalen van technische Duitse teksten, onder begeleiding van ervaren vertalers die gespecialiseerd zijn in deze richting.Dit HBO-programma geeft bovendien recht op 140 Permanente Educatie punten (PE-punten) voor het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Zo haal je in slechts één maand het verplichte aantal nascholingsuren voor vijf jaar.Het korte HBO-programma Inleiding technisch vertalen Duits is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Vertaler Duits.Succesvolle afronding biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar deze volledige bachelor.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 329,-
Examenkosten: € 89,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Inleiding technisch vertalen Duits (LOI)

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door. Met een opleiding die zich aanpast aan jou.

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.