HBO Informatica (LOI)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

De opleiding HBO Informatica biedt in korte tijd de belangrijkste basiskennis en vaardigheden die iedere ICT'er nodig heeft.

Studie informatie

  • Geen vooropleiding vereist.
  • In korte tijd de belangrijkste kennis en vaardigheden van een ICT’er op zak.
  • Biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij de volledige bacheloropleiding.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De korte opleiding HBO Informatica biedt in korte tijd de belangrijkste kennis en vaardigheden die iedere ICT’er nodig heeft. Er wordt een goede basis gelegd binnen het vak en de branche. Tijdens de informatica opleiding leer je o.a. over bedrijfsprocessen, informatiesystemen en infrastructuur. Ook project- en samenwerkingsmethodieken en communicatievaardigheden komen aan bod.Met het korte HBO-programma Informatica haal je een diploma waarmee je aantoont op HBO-niveau over kennis en vaardigheden op het gebied van informatica te beschikken. Het korte HBO-programma Informatica is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde bachelor Informatica. Succesvolle afronding biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar deze volledige bachelor. 
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 2.868,-
Examenkosten: € 0,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Informatica (LOI)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.