• Home
  • HBO ICT en Informatiemanagement (LOI)

HBO ICT en Informatiemanagement (LOI)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Maak kennis met de basisprincipes van het managen van informatie en de inzet van ICT in organisaties. Inclusief vakliteratuur en begeleiding door professionals.

Studie informatie

  • In korte tijd basiskennis van informatiemanagement op HBO-niveau.
  • Inclusief alle benodigde vakliteratuur, geen extra kosten.
  • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Een  succesvolle bedrijfsvoering is afhankelijk van goed functionerende informatiesystemen. Het is belangrijk dat de informatiebehoeften vanuit verschillende bedrijfsprocessen van een organisatie optimaal vertaalt kunnen worden in de juiste informatievoorziening. Wil jij ervoor zorgen dat de interne en externe stroom van bedrijfsinformatie optimaal verloopt? En wil je kennismaken met de basisprincipes van het managen van informatie en de inzet van ICT in organisaties? Kies dan voor het korte HBO-programma ICT en informatiemanagement.Met het diploma van het korte HBO-programma ICT en informatiemanagement toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar de HBO-bacheloropleiding Management bovendien vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 658,-
Examenkosten: € 110,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO ICT en Informatiemanagement (LOI)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door. Met een opleiding die zich aanpast aan jou.

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.