HBO Financieel adviseur (Wft) (LOI)

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Het korte HBO-programma Financieel adviseur (Wft) is onderdeel van de bachelor FSM. Studeer flexibel thuis en behaal maar liefst zes Wft beroepskwalificaties.

Studie informatie

  • Geen vooropleiding vereist.
  • Na afloop in het bezit van zes extra Wft beroepskwalificaties
  • Biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar de volledige bacheloropleiding Financial Services Management.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Met de opleiding HBO Financieel adviseur (Wft) behaal je maar liefst zes Wft beroepskwalificaties. Na afronding van dit korte HBO-programma heb je de kwalificaties Adviseur Basis, Adviseur Consumptief krediet, Adviseur Schadeverzekering particulier, Adviseur Vermogen, Adviseur Schadeverzekering zakelijk en Adviseur Hypothecair krediet. Met deze kwalificaties ben je bevoegd om te adviseren in een breed scala van financiële diensten.Je behaalt met deze opleiding een diploma waarmee je aantoont op HBO-niveau over kennis en vaardigheden op het gebied van financiële advisering te beschikken. Dit HBO-programma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Financial Services Management. Succesvolle afronding biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar deze volledige bachelor. 
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 1.314,-
Examenkosten: € 0,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Financieel adviseur (Wft) (LOI)

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.