HBO Elektrocardiografie (LOI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Met de opleiding krijg je grondige kennis van elektrocardiografie en de benodigde apparatuur. Flexibel via thuisstudie, inclusief vakliteratuur en begeleiding.

Studie informatie

  • In korte tijd aantoonbare kennis op HBO-niveau.
  • Zeer praktijkgericht, direct toepasbaar.
  • Zeer waardevolle toevoeging op je cv.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Met elektrocardiografie wordt de elektrische activiteit van het hart geregistreerd. In de opleiding HBO Elektrocardiografie leer je precies hoe dit wordt gedaan en welke gereedschappen je kunt gebruiken. Ook leer je over de opbouw en werking van het hart en over een aantal veelvoorkomende stoornissen hierin.De opleiding vormt een waardevolle aanvulling op de vakkennis van bijvoorbeeld verpleegkundigen. Daarnaast is de opleiding heel geschikt als bij- of nascholing voor hartfunctielaboranten.Met het diploma van het korte HBO-programma Elektrocardiografie toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar de HBO-bacheloropleiding Hartfunctielaborant bovendien vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 1.116,-
Examenkosten: € 396,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Elektrocardiografie (LOI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.