HBO Communicatiestrategie (LOI)

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Deze opleiding biedt je een stevige basis op het gebied van communicatie(strategie). Leer o.a. over marketingcommunicatie, brand design en social media.

Studie informatie

  • Waardevolle toevoeging op je cv.
  • Inclusief alle benodigde vakliteratuur, geen extra kosten.
  • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De opleiding HBO Communicatiestrategie biedt je in zes maanden een stevige basis op het gebied van communicatiestrategie en de concrete uitvoering hiervan. Zo leer je o.a. over marketingcommunicatie, storytelling, brand design en social media. Ook is er uitgebreid aandacht voor communicatie bij grote corporate en overheidsorganisaties.De opleiding is zeer praktijkgericht. Wat je leert, is direct toepasbaar in de praktijk. Zo ga je bijvoorbeeld in de afsluitende module zelf een voorstel schrijven voor het versterken van een merk. Daarbij maak je gebruik van de kennis en vaardigheden die je in deze opleiding hebt opgedaan.Met het diploma van dit korte HBO-programma toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar de HBO-bacheloropleiding Communication and multimedia design (CMD) vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module(s).
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 1.974,-
Examenkosten: € 594,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Communicatiestrategie (LOI)

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.