HBO Commerciële Vaardigheden

Praktische vaardigheden op HBO-niveau met diploma - 3 maanden

Vanaf

€ 1.568,83

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

HBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je commerciële vaardigheden verder ontwikkelen op HBO-niveau? Dan is dit het programma voor jou. Je leert hoe je je krachtig presenteert en hoe je op uiteenlopende gesprekspartners kunt reageren. Met gebruik van verschillende verkoopargumenten overtuig je je klant het product of de dienst af te nemen.

Doelgroep

Je wilt actief zijn in de commercie en succesvol zijn in je communicatie. Dan is dit programma iets voor jou.

Doel en opzet

Na dit praktijkgerichte programma beïnvloed je succesvol je omgeving. Je leert verschillende commerciële gesprekstechnieken, zoals de principes van Cialdini, grondlegger op het gebied van beïnvloeding. Daarnaast ontwikkel je persoonlijke vaardigheden die van belang zijn in de dagelijkse praktijk. De deskundige trainers geven je tips en handvatten vanuit hun eigen ervaring. Tijdens de bijeenkomsten oefen je veel, zodat je je vaardigheden sterk ontwikkelt.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Zie levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn: Accountmanager

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

HBO Commerciële Vaardigheden

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.