HBO Business process management (BPM) (LOI)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Het HBO-programma Business process management (BPM) leert je bedrijfsprocessen managen en optimaliseren. Incl.vakliteratuur en begeleiding door professionals.

Studie informatie

  • Zeer waardevolle toevoeging op je cv.
  • Inclusief alle benodigde vakliteratuur, geen extra kosten.
  • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

In business process management (BPM) komen de belangrijkste elementen van management en informatietechnologie samen, met als doel de businessprocessen van organisaties te managen en te optimaliseren.Het goed vormgeven van businessprocessen kan een groot competitief voordeel opleveren. Met optimaal ingerichte processen ontstaat immers meer efficiëntie, meer slagkracht en een sterkere concurrentiepositie. Kennis van business process management is dan ook veelgevraagd op de arbeidsmarkt.In deze praktijkgerichte opleiding maak je o.a. kennis met het procesdenken, de BPM-cyclus en methodieken om processen te documenteren Ook doe je inzicht op in de relatie tussen procesarchitectuur, informatiearchitectuur en de IT infrastructuur en maak je kennis met technologische toepassingen om BPM te ondersteunen. Je past de opgedane kennis meteen toe in realistische praktijksituaties voor een optimaal leerrendement.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 987,-
Examenkosten: € 117,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Business process management (BPM) (LOI)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.