HBO Boekhouden (LOI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Het korte HBO-programma Boekhouden is onderdeel van SPD Bedrijfsadministratie en geeft inzicht in de vermogenspositie van een bedrijf. Schrijf je nu in.

Studie informatie

  • Geen vooropleiding nodig.
  • Behaal al tijdens de opleiding extra branchediploma’s.
  • Biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroom naar een volledige bacheloropleiding.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Ieder bedrijf voert een boekhouding en professionals met boekhoudkundige kennis zijn overal nodig. Met de opleiding HBO Boekhouden doe je dan ook waardevolle en veelgevraagde kennis op. De opleiding is interessant voor wie zelf in de boekhouding aan de slag wil, maar ook voor iedereen die een betere gesprekspartner wil zijn voor bijvoorbeeld de accountant.Met de opleiding HBO Boekhouden leer je in korte tijd hoe je inzicht krijgt in de vermogenspositie van een bedrijf. De opleiding brengt je de belangrijkste kennis en vaardigheden bij die een boekhouder nodig heeft. Je leert bijvoorbeeld over kostencalculatie, bedrijfseconomische processen, financiering en bedrijfsadministratie.Naast het LOI Hogeschool-diploma behaal je met deze korte opleiding extra branchecertificaten van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Veelgevraagde diploma's, die je meteen op je cv kunt zetten!
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 2.390,-
Examenkosten: € 590,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Boekhouden (LOI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.