HBO Bedrijfsprocessen en informatiesystemen (LOI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

De opleiding HBO Bedrijfsprocessen en informatiesystemen is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde bachelor HBO Informatica.

Studie informatie

  • Behaal een LOI Hogeschool diploma én twee extra AMBI e-CF-certificaten.
  • Flexibel thuis studeren.
  • Onderdeel van een NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Bij het ontwikkelen en inrichten van informatiesystemen, vormen bedrijfsprocessen het uitgangspunt. In deze korte HBO-opleiding wordt duidelijk hoe deze twee samenhangen en hoe processen en systemen optimaal op elkaar afgestemd kunnen worden voor maximale bedrijfsprestaties. Waardevolle en veelgevraagde kennis op de arbeidsmarkt!De opleiding HBO Bedrijfsprocessen en informatiesystemen is een van de clusters uit de brede HBO-bachelor Informatica. Na succesvolle afronding van dit korte HBO-programma is het mogelijk om door te stromen naar het volgende cluster. Naast het diploma van LOI Hogeschool behaal je met deze opleiding bovendien direct twee AMBI e-CF-certificaten.Er is op de arbeidsmarkt een groot tekort aan hoger opgeleide ICT-professionals. Met het volgen van deze opleiding zet je dan ook een belangrijke stap naar een carrière vol doorgroeimogelijkheden.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 1.074,-
Examenkosten: € 474,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Bedrijfsprocessen en informatiesystemen (LOI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.