HBO Bedrijfskunde Advanced

Compleet en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 1 jaar

Vanaf

€ 4.826,85

Duur

12 maanden

Opleidingsniveau

HBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met dit programma HBO Bedrijfskunde Advanced beschik je over de kernkwaliteiten om een sleutelrol in je organisatie te vervullen. Je verdiept je tijdens dit programma direct in de belangrijkste bedrijfskundige thema's. Zo zorg je ervoor dat processen goed verlopen, de resultaten verbeteren en de omzet verhoogt. Aan de hand van bedrijfskundige vraagstukken verkrijg je diepgaande inzichten in integraal management en strategische bedrijfskunde. Zo vergroot je je inzicht in het functioneren van je organisatie en ben je in staat om kansen voor verbeteringen te benutten en begeleiden. Je gaat praktijkgericht aan de slag en past de theorie toe in je dagelijkse werkzaamheden, zodat je direct van meerwaarde bent voor je organisatie.

Doelgroep

Je wilt je strategische bedrijfskundige inzichten vergroten. Dit wil je combineren met kennis en vaardigheden op het gebied van management. Het programma is bijzonder interessant voor managers, adviseurs en hogere stafmedewerkers. Het programma wordt verzorgd op HBO-niveau.

Doel en opzet

In dit HBO-programma combineer je bedrijfskundige inzichten met inzichten op het gebied van management. Je verdiept je in alle belangrijke bedrijfskundige thema’s. Hierbij kun je denken aan strategie, businessperformance, bedrijfsprocessen en verandermanagement. Het programma wordt verzorgd door ervaren en deskundige docenten, die zelf in de praktijk actief zijn. Je gaat aan de slag met opdrachten en cases, waarin de theorie voortdurend in verband wordt gebracht met de dagelijkse praktijk. Waar mogelijk koppel je de opdrachten direct aan je eigen werkomgeving. Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Tijdens dit programma heb je toegang tot onze zeer moderne online leeromgeving.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn: Bedrijfskundige

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

HBO Bedrijfskunde Advanced

Vakgebied

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.