HBO Basis ICT-Trainer (LOI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Het HBO-programma Basis ICT-trainer biedt de kennis en vaardigheden om succesvol als trainer aan de slag te gaan. Thuis of klassikaal, inclusief vakliteratuur.

Studie informatie

  • Zeer waardevolle toevoeging op je cv.
  • Inclusief alle benodigde vakliteratuur, geen extra kosten.
  • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De opleiding HBO Basis ICT-trainer biedt je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn als trainer in een ICT-context. Je leert over het ontwerpen van een training of workshop, het bepalen van de leerdoelen, de keuze van werkvormen en de ontwikkeling van leermaterialen. Ook het leerproces en het begeleiden van groepen komen aan bod. De opleiding is zeer praktijkgericht. Je gaat al tijdens de opleiding zelf een training ontwerpen, geven en evalueren. Daarbij word je begeleid door ervaren professionals. Bovendien train je je vaardigheden tijdens een extra praktijkdag.Met het diploma van het korte HBO-programma Basis ICT-trainer toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar de bacheloropleiding Informatica vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module(s).
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 1.316,-
Examenkosten: € 476,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Basis ICT-Trainer (LOI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.