HACK ME - Train your resilience against Social Engineering (HACKME) (Global Knowledge)

Vanaf

€ 840,95 incl. BTW

Duur

1 dag

Opleidingsniveau

Overig

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Global Knowledge

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Doelgroep

Het programma is bedoeld voor IT-professionals, Servicedeskmedewerkers, Hospitality medewerkers en andere (technische) professionals die in contact staan met klanten en waarbij het risico aanwezig is dat ze vertrouwelijke informatie onbedoeld prijsgeven.

In het kort

Word weerbaar tegen social engineering! Deze training wordt door 2 trainers gegeven - gedurende de training gaan de trainers met je oefenen zodat je je nieuwe vaardigheden gelijk kunt aanwenden en

Inhoud

Word weerbaar tegen social engineering! Deze training wordt door 2 trainers gegeven - gedurende de training gaan de trainers met je oefenen zodat je je nieuwe vaardigheden gelijk kunt aanwenden en aanscherpen!Heb jij je ooit afgevraagd hoe het kan dat mensen nog steeds in de e-mails van zogenaamde prinsen trappen of aan een wildvreemde zonder het (echt) door te hebben gevoelige informatie verschaffen. De reden dat dit lukt heeft met Social engineering te maken en uit een recent onderzoek volgt dat 70% van alle security incidenten te wijten zijn aan 1 of meerdere vormen van Social engineering. Social engineering is booming business voor kwaadwillende om het simpele feit dat de mens hacken gemakkelijker is dan een goed beveiligd systeem. Desondanks het feit dat Social engineers zo succesvol (kunnen) zijn, bestaat er en formule waarmee jij je beter kunt wapenen tegen Social engineers. Wat die formule is, hoe je die succesvol kunt toepassen en hoe je gebruik kunt maken van je persoonlijke sterktes en zwaktes ga je in de training leren. Tijdens de training ga je actief aan de slag met de HackMe driehoek en leer je hoe door gebruik te maken van E.C.H.T hoe je beter bestand bent tegen Social engineers, tevens ga je tijdens de training zelf ervaren hoe het is om gehacked te worden.

Leerdoelen

Weerbaarheid!Na afloop van de cursus zijn de cursisten bekend met het volgende:Inzicht in de eigen sterktes en zwaktes m.b.t Social engineering;Voorkomen dat er door Social engineers misbruik wordt gemaakt van je persoonlijke zwaktes en hoe je jouw sterke punten benut om je hier tegen te wapenen.Veel gebruikte en voorkomende Social engineering tactieken;Hoe je E.C.H.T kun gebruiken om controle te krijgen over een situatie;Risicovolle situaties herkennen doormiddel van de HackMe driehoek.
 

HACK ME - Train your resilience against Social Engineering (HACKME) (Global Knowledge)

Opleidingsniveau

Overig

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure