Growth Hacking

Ontwikkel de skills om de groei van je bedrijf te beïnvloeden - 2 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

SRM

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Elk bedrijf wil zijn klantenbestand laten groeien. Maar hoe pak je dat aan? Het antwoord: growth hacking. De marketeer van de toekomst gebruikt A/B-testen, website analytics en SEO om aan te sluiten bij de behoeften van de klant. Maar hoe trek je nieuwe klanten aan? In deze training ontdek je hoe gerenommeerde bedrijven te werk zijn gegaan. Aan de hand van voorbeelden doe je inspiratie op om nieuwe klanten aan te trekken. Deze training wordt verzorgd door onze businesspartner SRM.

Je resultaat

Na de training kun je gebruikersdata analyseren en weet je hoe je de klantervaring optimaliseert. Je bent je bewust van de user experience en past je communicatie hierop aan. Daarnaast bedenk je unieke strategieën om nieuwe gebruikers aan te trekken.

Doelgroep

Je bent (online) marketeer, product owner of IT-engineer en wilt de gebruikservaring van je klanten optimaliseren en nieuwe klanten aanspreken.

Aanpak

Deze training is sterk praktijkgericht. Zo werk je onder toeziend oog van een ervaren growth hacker opdrachten uit die je inzicht geven in het gedrag van je klanten. Je leert met welke gegevens je de ervaringen van bezoekers met je organisatie kunt optimaliseren en hoe je de gebruiksvriendelijkheid test. Succesverhalen van andere bedrijven inspireren je om outside-the-box te denken in het benaderen van nieuwe klanten. De aansprekende opdrachten zijn direct toepasbaar in je eigen werkomgeving.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘Growth Hacking'.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Wat is growth hacking?

  • Interessante growth hacking cases
  • De onderdelen van growth hacking

Data driven marketing

  • Welke data is nuttig?
  • Customer journey
  • Lead generatie
  • Hoe analyseer je je resultaten?

Optimalisatie

  • Usability testing
  • UX design

Kanalen

  • Viral modellen
  • Traction channels – met welke (nieuwe) kanalen haal ik online groei?
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

De training Growth Hacking duurt 2 dagen.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Lesgeld: € 1.075,-
Studiemateriaal: € 51,-
Reprorechten: € 15,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Growth Hacking

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure