Google Ads

Vergroot je vindbaarheid - 1 dag

Vanaf

€ 696,34 incl. BTW

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

SRM

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je meer bezoekers genereren voor je website? En sterke, doelgerichte Ads-campagnes opzetten? Maar weet je niet hoe? In deze praktijkgerichte training maak je effectieve advertenties, Google Ads of Ads-campagnes en genereer je bijbehorende zoekwoorden. Met geavanceerde strategieën voor zoekwoorden en advertentieteksten verbeter je het succes van je Google Ads-campagnes. Dat levert je al snel meer websitebezoekers op. De trainer is helemaal thuis in Google Ads en kan je veel concrete tips geven hoe je je advertentiebudget besteedt met maximaal resultaat. Dat maakt juist deze training onmisbaar voor iedere professional binnen het vakgebied. Deze training wordt verzorgd door onze businesspartner SRM.

Je resultaat

Na afloop van deze training ben je volledig thuis in Google Ads en ken je alle functionaliteiten. Je kunt zelfstandig een zoekwoordenonderzoek uitvoeren en je weet hoe je zoekwoorden vertaalt naar een effectieve Ads-campagne. Ook ken je het belang van conversies meten en ben je je bewust van het effect van campagnes.

Aanpak

De training gaat uit van de praktijk. Je krijgt in een aantrekkelijk programma actuele kennis aangereikt op het gebied van Google Ads. Ook de mogelijkheden van het Google Display Network, waarbij de focus meer ligt op de verkoop, leer je kennen. Bij theorie alleen blijft het niet. Je gaat concreet aan de slag met relevante onderwerpen als campagnes opzetten, zoekwoorden genereren en locatietargeting. Wat je leert, kun je meteen in je eigen organisatie toepassen. Zo verhoog je het aantal bezoekers van je site, heb je inzicht in de prestaties van je advertenties en houd je de controle over je advertentiebudget. De bijeenkomst is afwisselend en uitdagend en je krijgt de beschikking over uitstekend studiemateriaal.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Doelgroep

Je bent werkzaam als online marketingmanager en wilt praktische handvatten ontvangen voor het gebruik van Google Ads. Of je bent werkzaam op operationeel niveau en wilt je kennis van Google Ads opfrissen, zodat je Google Ads beter kunt inrichten en gebruiken.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Google Ads

  • Basisprincipes Google Ads
  • Slimme strategieën voor zoekwoorden en advertentieteksten
  • Hulpprogramma's inzetten
  • Budgetbewaking

Aan de slag met Google Ads

  • Campagnes opzetten
  • Zoekwoorden genereren
  • Maken van advertenties
  • Inzetten locatietargeting

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘Google Ads'.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

De training Google Ads duurt 1 dag.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Lesgeld: € 590,-
Studiemateriaal: € 30,50
Reprorechten: € 15,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Google Ads

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure