Google Ads Advanced

Nóg gerichter en effectiever adverteren met Google Ads - 1 dag

Vanaf

€ 696,34 incl. BTW

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

SRM

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je gebruikt Google Ads regelmatig en weet hoe je je bereik hiermee kunt vergroten. Maar je weet ook dat er nog veel meer mogelijk is. Wil je meer halen uit lopende en nieuwe campagnes? Dan is deze training Google Ads Advanced een uitstekende keuze. De training gaat dieper in op de mogelijkheden van onder andere advertentie-extensies, koppeling met Ads en key performance indicators (KPI’s). Bovendien leer je wat het Google Display Network voor jou kan betekenen. Kortom, je leert hoe je nog gerichter adverteert, zodat je advertentiekosten reduceert en het aantal conversies vergroot. Met de praktijkgerichte aanpak pas je de theorie direct toe binnen je lopende campagnes. Je merkt dan ook meteen resultaat. Deze training wordt verzorgd door onze businesspartner SRM.

Je resultaat

Je kunt na afloop van deze training nauw targeten op doelgroepen en je weet daarmee de juiste doelgroep op het juiste moment en op de juiste plek te treffen. Je ontwikkelt effectieve Ads-campagnes waarin je met behulp van Analytics optimaal aanstuurt op resultaat. Ook heb je na de training diepgaand inzicht in alle ontwikkelingen binnen Google Ads en kun je hier actief op inspelen. Verder weet je hoe je je rapportages moet interpreteren en kun je deze vertalen naar verbeteracties. Ten slotte kun je remarketing gerichter inzetten. Je versterkt daarmee het effect van je campagnes.

Aanpak

Tijdens deze training zet je de volgende stap in Google Ads-campagnes. Je ontwikkelt diepgaande inzichten in het online gedrag van je doelgroepen, zodat je aan de hand van display advertising nog beter kunt targeten. Zo kun je nieuwe klanten vinden of bestaande klanten aanspreken. Daarbij ontwikkel je vaardigheden om meer conversies te genereren met automatische targeting en om de klikfrequentie van advertenties te verhogen met behulp van advertentie-extensies. Zo zorg je voor het maximale rendement op je marketingeuro.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn: Marketingmanager

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Doelgroep

Deze training is zeer geschikt voor iedereen die de basis van Google Ads beheerst en een volgende stap wil zetten in de verdere professionalisering van online advertising. Je loopt niet weg voor het ontwikkelen van een Ads-campagne en Analytics heb je ook al goed geïntegreerd. Waar je aan toe bent zijn diepere inzichten van de specialisten om meer uit Google Ads te halen en volledig op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen die eraan komen, waardoor je optimaal kunt voorbereiden op de nabije toekomst. Dat maakt juist deze training zo geschikt voor jou.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Strategie en resultaat

  • Strategisch opzetten van campagnes
  • Optimaliseren van kwaliteitsscore
  • Analytics
  • Nieuwe ontwikkelingen en tools

Aanpak campagnes

  • Geoptimaliseerde campagnes
  • Google Shopping
  • Google Display Netwerk en Remarketing
  • Google mobile campagnes

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘Google Ads Advanced'.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

De training Google Ads Advanced duurt 1 dag.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Lesgeld: € 590,-
Studiemateriaal: € 30,50
Reprorechten: € 15,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Google Ads Advanced

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure