Goed Opdrachtgeverschap in Projecten

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Een van de belangrijkste succesfactoren voor succesvol projectmanagement is de optimale samenwerking tussen opdrachtgever en projectmanager. Als opdrachtgever wil je dat het projectresultaat tot stand komt. Je neemt daarbij de verplichting op je om de middelen te verschaffen die nodig zijn om het projectresultaat te realiseren. Maar als je dit allemaal doet, wat kun je dan verwachten van je projectmanager? Hoe houd je grip op je project en je projectmanager, zonder dat het je te veel tijd kost?

Aanpak

Deze klassikale training is bijzonder praktijkgericht opgezet en wordt verzorgd door ervaren trainers met veel kennis van projectmanagementmethoden. Gedurende de training wordt er veelvuldig ingegaan op eigen casuïstiek afgewisseld met korte theoretische beschouwingen, discussies, evaluaties en onderlinge advisering.

Voorkennis

Je hebt ervaring met en verantwoordelijkheid voor het leiden van (deel)projecten. Daarnaast beschik je over HBO-werk- en -denkniveau.

Studiemateriaal

Wij gebruiken het meest actuele studiemateriaal, dat perfect aansluit bij de eisen van deze training. Tevens beschik je over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt, plus aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie

Dien je als opdrachtgever een invulling te geven aan projecten, maar is dit niet je corebusiness? Dan biedt deze training een erg interessante verdieping. Deze training is dan ook erg geschikt voor mensen die in een managementfunctie werkzaam zijn. Hierbij kun je denken aan een programmamanager, afdelingsmanager of een directielid.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

  • Inzicht in uw ‘projectomgeving’
  • Verschillen in portfolio-, programma- en ­projectmanagement
  • Effectief en efficiënt sturing geven aan ­projecten
  • Verantwoordelijkheden en bevoegdheden daar leggen waar ze ‘horen’
  • Tips en trucs omtrent rolopvatting en rol­invulling van projectmanager en ­opdrachtgever

Officieel certificaat

Je ontvangt het officiële certficaat 'Goed Opdrachtgeverschap in Projecten'.

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Duur

De training Goed Opdrachtgeverschap in Projecten duurt 2 dagen.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Goed Opdrachtgeverschap in Projecten

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain - Opleidersscore 8,0

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.