• Home
  • Frans voor gevorderden (LOI)

Frans voor gevorderden (LOI)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Met de cursus Frans voor gevorderden (B2) leer je op een leuke en slimme manier nóg beter Frans. Ontdek hoe het werkt!

Studie informatie

  • Breng je kennis van het Frans op een hoger niveau.
  • Ook 2 x zo snel te volgen, klaar in 5 maanden!
  • Ideaal als opfriscursus (HAVO-niveau).
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Spreek je al een aardig woordje Frans maar wil je de Franse taal écht goed beheersen? Een vloeiend een gesprek voeren in het Frans, moeiteloos een Franstalig tv-programma volgen en foutloze Franse brieven of e-mails schrijven? Dan is cursus Frans voor gevorderden (B2) precies wat je zoekt! Goed Frans leren is niet alleen ontzettend leuk en handig, maar ook een uitstekende aanvulling op je cv. Het geeft zeker een voorsprong op de arbeidsmarkt.Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier nog beter Frans leren spreken, verstaan, lezen én schrijven. En dat al met een half uurtje per dag! De methode combineert de flexibiliteit van thuis studeren met duidelijk lesmateriaal, begeleiding door een persoonlijke taaldocent en een uitgebreide online leeromgeving.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 490,-
Examenkosten: € 0,-
Inschrijfgeld: € 29,50

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Frans voor gevorderden (LOI)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.